Smart ready to drop, online shoppen made easy

Smart ready to drop

Druk, druk, druk. De agenda zit steeds voller. We hebben werkafspraken, leuke afspraken, eigenlijk willen we ook wat vaker naar de sportschool dan op het moment lukt. Eén van de meest zenuwslopende dingen die dan op je agenda staat is het moeten wachten op een pakketje. De geschatte bezorgtijd is een periode van zes uur en laten we eerlijk zijn, niemand heeft zin om zes uur lang op een deurbel te wachten. Dat terwijl we wel steeds vaker online shoppen. Smart komt met een oplossing: Smart ready to drop.

De denktank van het merk, het smart lab, komt nu met ‘smart ready to drop’, een service die de duistere kant van het online shoppen (die zes uur wachten) laat verdwijnen. De service is een samenwerking tussen Smart en DHL Pakket en maakt het mogelijk om pakketten in de bagageruimte van de auto te laten bezorgen, ideaal!

Smart ready to drop

Hoe werkt smart ready to drop?

Nu moeten we je misschien teleurstellen, maar dit kan alleen bij een Smart auto. Ben je in het bezit van een Smart? Hoppa, lees dan snel verder. De gebruiksmogelijkheden van de auto worden uitgebreid en Smart rijders kunnen hun auto opgeven als afleveradres. Staat het jurkje toch niet helemaal als gehoopt? Zitten de jeans net te strak en valt die blouse net te wijd? Dan meld je je Smart aan als ophaaladres, en gaat het pakje op dezelfde manier weer terug.

Smart ready to drop

We zijn erg nieuwsgierig naar de ontwikkeling en toekomst van dit concept. Misschien zijn die vrije dagen inplannen puur om thuis te zijn voor een pakketje, om hem vervolgens alsnog te missen en op nieuw in te moeten plannen, dan toch bijna voorbij! De beta-test gaat in de herfst van start in Duitsland.

Lees ook:  Women's World Car of the Year 2024: ontdek de genomineerde auto’s per categorie

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Mercedes viert 50 jaar AMG met de beste speelgoedauto ooit
Mercedes-AMG viert zijn vijftigste verjaardag dit jaar! Dit wordt natuurlijk groot gevierd,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *