Too hot to handle: nieuwe Mercedes-AMG GT Roadsters

Mercedes-AMG GT C Roadster

Kanonnen, Mercedes-AMG is goed bezig! Waren we al superfan van de Mercedes-AMG GT-S en de GT-R, er staan nog meer stunning cars op ons te wachten! Het merk uit Stuttgart presenteert de Mercedes-AMG GT Roadster en Mercedes-AMG GT C Roadster. Lekker voor de herfst, dakje open en driften maar op het natte asfalt.

Roadster galore in de herfst. Uit de ingrediëntenlijst van de GT C roadster: 557 pk, V8, actief meesturende achteras (waarom bedenken ze dat niet eerder), twee turbo’s en stoffen kapje uiteraard. Een hardtop is niet meer van deze tijd. Enfin, zoveel unieke ingrediënten op beide auto’s. Too hot to handle! Gewoon maar eerst naar kijken. Wij willen niet eens weten hoeveel het kost…

Welke neem jij? De grijze of de witte?

Mercedes-AMG roadster

Mercedes-AMG GT Roadster (R 190); 2016

Comments

comments

Lees ook:  De Volvo XC40 uitgeroepen tot Zakenauto van Jaar 2024
Written By
More from femmefrontaal
Ayrton Senna vereeuwigd in DENIM en te bewonderen tijdens Amsterdam Denim Days
Ayrton Senna is vereeuwigd in spijkerbroeken. De Britse kunstenaar Ian Berry gebruikte...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *