Evelin en Rianne rijden als Team Pink Ribbon mee in Junkyard race! 

Junkyard race
Omdat oktober de maand is waarin wereldwijd aandacht voor borstkanker gevraagd wordt gaan FemmeFrontaal Evelin en Rianne samen met Janique op 27 oktober de Junkyard race rijden om zoveel mogelijk geld op te halen voor Pink Ribbon!
De Junkyard race is een zes uur durende endurance race op circuitpark Zandvoort. De deelnemende auto’s mogen niet meer dan €500 euro hebben gekost. En safety first, deze scheurijzers zijn wel voorzien zijn van alle veiligheidsmaatregelen zoals een rolkooi en een kuipstoel.
Zes uur lang gaan de dames 27 oktober de strijd aan met man en machine! Ronde na ronde, steeds sneller op naar de finish!

Wil jij ook een steentje bijdragen en Evelin, Rianne én Janique aanmoedigen in de Junkyard race én daarmee Pink Ribbon helpen? Onder alle Donateurs wordt er 2x de mini race clinics (1 man + 1 vrouw), en 10x de Co-piloot sessie verloot. Doneren doe je HIER: http://racefactory.nl/actie-pink-ribbon/ Alle kleine beetje helpen én natuurlijk krijg jij er ook wat voor terug! We ♥ you long time!
Junkyard race

Comments

comments

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies
Written By
More from femmefrontaal
Sexy Kia Stinger wel in Nederland te koop!
Het bleef lang spannend: komt de kersverse Kia Stinger nu wel of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *