Vlogtest James Helpt app: worden al mijn autovragen beantwoord?

James helpt

Zit er nog wel voldoende profiel op mijn banden? Wat is er mis met mijn stuurbekrachtiging? Kan die dikke kras op de motorkap verwijderd worden? Allemaal vragen waarvoor ik normaal gesproken met broer, de autodokter, zou raadplegen. En jij misschien je vader, moeder of neef? Maar wat als zij even niet bereikbaar zijn? Daar heeft James Autoservice iets op bedacht: de app ‘James Helpt’. FemmeFrontaal test de nieuwe app voor FemmeFrontaal met een youngtimer Volvo V70 uit 2001 met allerlei kleine probleempjes!

Vlogtest app ‘James Helpt’

Vergeet dat ingewikkelde boekje in het handschoenenkastje van de auto die ‘handleiding‘ heet. Alles over je auto, altijd op zak, in je telefoon? En dat scheelde mij in ieder geval heel veel tijd. Hoe simpel kJames Helptan het leven soms zijn als je ‘James Helpt’ kan inschakelen. Waar ik later achter kwam is dat je een vraag ook  met behulp van een foto (bijvoorbeeld van de kras) of een filmpje kan insturen via de app. Die test laat ik maar over aan jou!

De app ‘James Helpt’ is gratis te downloaden vanaf 1 november in de App store of Play store!

JAMES Auto Service is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met meer dan 60 vestigingen in Nederland. 

Comments

comments

Lees ook:  PEUGEOT E-3008 (2024): met deze EV tik je straks de 700 km range wél aan
Written By
More from femmefrontaal
Ecclestone overweegt Formule 1 voor vrouwen
Speciaal voor vrouwen wil Formule 1 baas Bernie Ecclestone een apart F1...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *