Door nieuwe techniek je auto gestolen in slechts enkele seconden!

auto gestolen

We maken ons langzamerhand allemaal klaar (vooral mentaal) voor de marathon die we kerstinkopen noemen. Een volledige zaterdag vrijhouden voor een trip naar de stad om vervolgens alsnog online de cadeaus in te slaan die je niet hebt kunnen vinden. Maar wat nou als je terug komt van een geslaagde middag shoppen om erachter te komen dat je auto weg is?!

Nu kan je auto natuurlijk het hele jaar door gestolen worden maar een nieuw, mysterieus apparaatje kan wel eens voor een erg vervelend kerst verassing gaan zorgen dit jaar. Autodieven zijn erdoor in staat om in slechts enkele seconden weg te rijden met je auto (of hem in ieder geval helemaal leeg te roven), zonder ook maar een druppel zweet of ingetikt raampje.

De ontwikkeling van nieuwe technologie zorgt er al jaren voor dat het aantal inbraken en andere kleine misdaden ieder jaar kleiner wordt. Maar gadgets als deze zouden er wel eens voor kunnen zorgen dat dit proces wordt omgekeerd.

Hoe het precies werkt? Ontdek het hier:

Comments

comments

Lees ook:  Dit zijn de tien genomineerden voor de titel Zakenauto van het Jaar 2021
More from Isabeau Kamphuis

Column: Je eerste auto naar de sloop brengen, zo voelt dat dus…

Bijna twee jaar geleden kreeg ik mijn vrijheid overhandigd in de vorm...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *