Ga mee Driften en Lippenstiften!

Drift en lippenstift event

De eerste editie van het Drift & Lippenstift was een daverend succes, dus een tweede editie kon natuurlijk niet uitblijven! Wil jij weten wat je moet doen in een auto als er zich een noodsituatie voordoet? Heb jij een auto-ongeluk gehad en wil je het plezier in het autorijden weer vinden? Of wil je gewoon je grenzen verleggen en plezier maken op nat wegdek?

Op zaterdag 8 april breng jij in de ochtend je rijvaardigheid naar een hoger niveau.  Je leert hoe je noodstops maakt, obstakels ontwijkt en onder- en overstuur herkent. Na een heerlijke lunch ontdek je de laatste make-up trends, welke kleuren bij jou passen en ga je nog meer stralen!  En aan het einde van de dag ga je natuurlijk niet met legen handen naar huis… Dit event is uniek en Ladies Only, dat geldt ook voor de instructeurs. Reserveer dus nu alvast een plekje en klik HIER!

Wil je weten hoe het vorig jaar was? Bekijk de video:

Comments

comments

Lees ook:  4WD Festival Oss: dit is wat je moet weten
More from Evelin Dorssers

Wie gaat er mee naar het Drift & Lippenstift Event op 22 april?

Wil jij weten wat je moet doen in een auto als er...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *