Voorkom een miskoop! Dit zijn veelvoorkomende fouten bij het autoshoppen

autoshoppen

Auw. Niks doet meer pijn dan een miskoop. En het is misschien hard om te horen, maar wij doen het toch echt zelf. Voorkom dus dat je een van de veelvoorkomende fouten maakt bij het autoshoppen:

Kijken niet kopen
Een cliché uitdrukking, we know, maar wél een uitdrukking die je tussen je oren moet knopen wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe auto. Niet voldoende rondkijken is een van de grootste fouten die je kunt maken bij een grote investering, zoals een auto. Kortom: er is niks mis met merkliefde maar voorkom dat je oogkleppen leiden tot het mislopen van een top deal.

Blijf gefocust
Aan de andere kant is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat een goede deal er niet toe leidt dat je jouw droomauto misloopt. Wanneer je op het punt staat om een flink bedrag neer te leggen, moet de aankoop wél de moeite waard zijn. Als even doorsparen een realistische optie is, overweeg deze dan ook zeker. Auto’s zijn er altijd.

Proefrit
Eén van de grootste fouten die je kunt maken is het niet maken van een proefrit voor je de auto koopt. Een spijkerbroek koop je toch ook niet zonder te passen? Je wil niet van je wolk af storten wanneer je erachter komt dat je net aangeschafte auto na vijf minuten niet zo comfortabel meer zit.

Doe je huiswerk!
Een andere grote flop is het niet doen van je huiswerk. Je bent misschien heel goed in onderhandelen maar als de beginprijs al veel te hoog was, is afdingen alleen misschien niet genoeg. Het is dan ook belangrijk dat jij evenveel weet als de verkoper. En je huiswerk doen gaat verder dan prijzen en feitjes opzoeken. Zorg dat je weet wat je zoekt in een auto, ook al vereist dit FBI-waardige online research en uren windowshoppen online. Wijk hier niet van af, om spijt na aankoop te voorkomen.

Lees ook:  Airbag Anekdotes: “Gas! Vluchtstrook! Flitste het door mijn hoofd. Een enorme klap volgde”

Om bovenstaande situaties te voorkomen, shop je je auto met de FemmeFrontaal Car Stylist! Meer weten? Check het snel!

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
De nieuwe BMW 8 serie cabrio is om bij weg te zwijmelen
De BMW 8 serie coupé gaf ons al rode wangetjes maar nu...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *