Kleine car hacks die je leven on the road net wat makkelijker maken

car hacks

Ook wij zijn net als de rest van de wereld dol op een goede Pinterest hack, al helemaal als deze bijdraagt aan een zorgeloze roadtrip! Daarom een kort lijstje met de meest gebruikte car hacks, enjoy!

1: Elastiekje als telefoonhouder
Veel nieuwe auto’s hebben tegenwoordig een ingebouwd GPS-systeem. Maar heb je deze niet dan kan je natuurlijk gewoon een losse tomtom of je telefoon gebruiken. Een losse GPS komt meestal met bijbehorende zuignap standaard, maar je telefoon niet. Online kosten deze handige gadgets voor je telefoon gelukkig niet veel maar mocht deze onderweg stuk gaan of zoek je een snelle hack dan is een elastiekje een échte levensredder. Haal deze door je ventilatie rooster heen en klem je telefoon in zijn plek door deze door de twee lussen van het elastiekje te halen, et voila!

2: Portable prullenbakje
Doe je altijd alles tegelijk en word je auto al snel een rommeltje? Een simpele cornflakes container is binnen enkele seconden omgetoverd in een portable prullenbakje. Plaats een afvalzak om de container heen en doe vervolgens de deksel erop. Het klepje maakt het makkelijk om de verpakking van je kauwgom of notenreep onderweg weg te gooien zonder dat je achteraf op je knieën onder de stoelen hoeft te zoeken.

3: Gemakkelijk opladen
Je telefoon kunnen opladen in de auto is natuurlijk ideaal! Alleen is het wel jammer dat het snoer een beetje in de weg zit, zeker met schakelen. Wij hebben de oplossing, en nee je hoeft geen korter snoer aan te schaffen! Wikkel je snoer om een potlood heen en zet je föhn (niet te heet) erop. Door de warmte neemt het snoer de nieuwe vorm aan en dit uitrekbare snoertje hangt je zeker niet in de weg tijdens het rijden!

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

4: Little treasure chest
Een betere bewaarplek nodig voor je kleingeld, haarelastiekjes en klemmetjes en andere kleine on the go musthaves? Een cupcake vormpje in je bekerhouder houdt alles mooi bij elkaar. Geen zin om een bekerhouder op te offeren? Een leeg kauwgom potje werkt ook en deze gooi je gewoon in het handschoenkastje.

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Verkeersregels in het buitenland: regels die je moet kennen voor je aan je roadtrip begint
Laten we eerlijk zijn, wij kunnen iedere dag van het jaar met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *