Primeur: Porsche Kids Rally op 23 en 24 september

Porsche Kids Rally

Porsche organiseert 23 en 24 september voor de eerste keer de Porsche Kids Rally. Een uniek evenement waarbij de bestuurder een team vormt met zijn kind, kleinkind of jonge kennis. De eigenaar bestuurt zijn eigen Porsche en zijn jonge co-piloot navigeert. Met uitdagende proeven en prachtige routes belooft dit een unieke ervaring te worden voor jong en oud.

Fans only

Passionele Porsche fans kunnen zich inschrijven in twee verschillende categorieën: rallyrijders van 8-14 jaar en van 14-18 jaar. De rit gaat in het midden van het land van start en eindigt in het zuiden. Tijdens de Kids Rally wordt elke navigator uitgedaagd met diverse kaartleessysteem en opdrachten. Om de basis van het navigeren alvast onder de knie te krijgen, organiseert Porsche van tevoren een instructiesessie voor de fanatieke co-piloten.

Wanneer

De Porsche Kids Rally gaat zaterdag 23 september van start met een middagborrel. Daarna genieten de deelnemers van een diner, gevolgd door een feestavond. De rallyrijders moeten de volgende ochtend weer vroeg uit de veren, aangezien er zowel voor als na de lunch proeven, opdrachten en activiteiten op het programma staan waarbij van de teamleden veel samenwerking verwacht wordt. De rallyrijders worden aan het eind van de dag opgewacht met een feestelijke finish, inclusief prijsuitreiking.
Interesse? Het inschrijfgeld per equipe – de bestuurder en één rijbewijsloze navigator – bedraagt €795, inclusief de overnachting en feestavond voor het equipe, alle maaltijden en de rallybenodigdheden. De inschrijving voor de eerste Porsche Kids Rally is inmiddels geopend. Equipes kunnen zich aanmelden via porsche.nl/kidsrally. Het aantal beschikbare plaatsen is overigens beperkt, dus wees er snel bij.

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Wordt dit de nieuwe Mazda3? Waar kan ik tekenen?
Tijdens de Tokyo Motorshow deze week onthulde Mazda de Mazda Kai Concept....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *