Ja, ik wil een baan in de automotive branche!

technology car industry

Werken in de automotive sector is gaaf. Daar kunnen wij over meepraten. De ontwikkelingen op het gebied van innovaties, denk aan zelfrijdende- of elektrische auto’s, volgen elkaar snel op. Een superinteressante branche om in te werken, waar je veel kunt leren. En het goede nieuws: de auto-industrie staat te springen om vakbekwame medewerkers met liefde voor alles op vier wielen!

Specialist

Maar waar vind je die vacatures allemaal bij elkaar? Nou, wij posten weleens een mooie vacature. Maar heb je meer een technische achtergrond en wil je bijvoorbeeld aan de slag als Mechanical Engineer of Test Egineer op de werkvloer? Of ben je helemaal maf van de nieuwste software systemen aan boord en wil je hier een bijdrage aanleveren? Deze vacatures vind je niet zomaar een, twee, drie via Google.

Kansen krijgen

Op de site van Brunel (zakelijke dienstverlener) spotten we deze automotive vacatures dus wel binnen de automotive branche. Van Research & Development, Engineering tot After Sales. Van onderzoek naar ambacht. Op projectbasis en detachering ervaring opdoen of meteen een vaste job bij een automotive bedrijf, er staat van alles tussen. En het mooie is ook nog dat je, mocht je willen doorgroeien in je toekomstige functie, je binnen Brunel de kans krijgt om vakgerelateerde trainingen en opleidingen te volgen.

Dus ken je iemand die naarstig op zoek is naar een leuke baan in de auto’s. Stuur ze deze link dan even door! En misschien spreken we elkaar in de toekomst.

#spon

Lees ook:  Elektrisch rijden en de zakelijke lease revolutie

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Leonardo Die Cabrio en Carfield leukste autobijnamen
De ANWB introduceerde onlangs de online autobijnaamgenerator aangezien bijna één op de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *