Bonjour Haute Voiture: DS stelt zich graag opnieuw aan je voor

Au revoir Citroën, bonjour Haute Voiture. Gisteren, dinsdag 15 november, was hét startschot voor een nieuw elan binnen het Franse automerk, met auto’s die chique de friemel rijden en dealerservice dat aanvoelt als Parijse gastheerschap.

Diamonds are forever

DS bestaat natuurlijk al weer een aantal jaren, maar had zich nog niet echt goed voorgesteld aan het grote publiek. Met de introductie van de DS 7 Crossback komt daar nu verandering in. Het chique aan de DS 7 Crossback is dat het model ontworpen is door een Nederlandse designer: Ivo Groen. De DS7 La Premiere (limited edition) is het neusje van de zalm, of in dit geval de crème tussen de macaron. Elk onderdeel is afgewerkt met Franse elegantie. Gotta love it, wat vind je van de diamant gevormde lampen?

De klerenkast van de nieuwe DS7 Crossback is verdeeld in vijf Franse wijken: Bastille, Rivoli, Faubourg en Opéra. Als eerbetoon aan Parijs, waar de DS ooit is geboren. Ook het telefoonnummer voor een persoonlijke butler is een hint naar het geboortejaar: 0800-1955. De DS 7 Crossback zal straks een vanafprijs hebben van 44K. Voor de meest Parijse versie betaal je 77K en de limited edition (La Premiere) moet voor 61K over de toonbank gaan.

Haute voiture

Maar. Dat. Is. Niet. Alles. Want zoals het heurt bij een premium label dat haute voiture verkoopt, staat de klantbeleving (ook als je vintage rijdt van maximaal 8 jaar oud) vanaf nu centraal bij DS. Lekker in de watten gelegd worden door DS experts dat is het streven met het OnlyYou customer experience pakket. Met een Valet Parking service waarbij je de auto ook thuis kan testen of de DS bij je thuis wordt opgehaald voor een French manicure. Maar denk ook aan voorrang bij events met Franse allure.

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON

De nieuwe DS 7 Crossback wordt begin volgend jaar bij de dealers verwacht en als je geluk hebt zie je hem in december al her en der rijden.

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Respect voor de beursbabe!
“Racen kan ze niet, maar gelukkig heeft ze andere kwaliteiten”. Zomaar een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *