De nieuwe Aston Martin Vantage: power, beauty & soul? CHECK!

We mogen weer iets toevoegen aan ons verlanglijstje: de nieuwe Aston Martin Vantage. En what a beauty! Telkens als je denkt de meest aerodynamische auto gezien te hebben, duikt er wel weer een nieuwe verrassing op. De nieuwe Vantage is ZEKER zo’n verrassing. Typisch gevalletje van eye candy als je het ons vraagt.

Snelheidsduivel

De nieuwe Aston Martin Vantage heeft hetzelfde monster onder de motorkap liggen als de AMG GT S, namelijk een 4.0-liter biturbo V8. Met haar 510pk en een topsnelheid van 315 km/u is de Vantage zeker geen langzame tante. Een sprintje van 0 tot 100 km/u kost deze nieuwe snelheidsduivel dan ook maar een kleine 3,6 seconde.

Over het uiterlijk kunnen we natuurlijk nog wel even doorgaan. De prachtige soepele strakke lijnen, duivelse led-kijkers, en angstaanjagend mooie voor- en achterbumper geven de auto een monsterlijke en oogverblindende uitstraling.

James Bond

De nieuwe Vantage zal vast weer gaan schitteren op de witte doeken tijdens de spectaculaire achtervolgingen. Aston Martin wordt al jaren gebruikt in James Bond films. De allereerste was in de film ‘Goldfinger’ uit 1964. Hier had Mr. Bond de Aston Martin DB5 uit 1963 tot zijn beschikking. De DB5 is erg geliefd in James Bond films. Zelfs in de laatste film ‘Spectre’ is de oldtimer te zien. Zal de nieuwe Aston Martin Vantage ook zo populair worden? Misschien zien we haar over 50 jaar als oldtimer in de nieuwste James Bond films. Wie zal het zeggen?

Comments

comments

Lees ook:  De Volvo XC40 uitgeroepen tot Zakenauto van Jaar 2024
Written By
More from Manouk Clark
De nieuwe Hyundai Santa Fe
SUV’s, er is een overkill aan tegenwoordig. Ze zijn niet meer van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *