We krijgen te maken met een heel ander type stier: Lamborghini Urus

Dit is ‘ns even andere koek. We krijgen te maken met een heel ander type stier. Namelijk een super-SUV. Lamborghini heeft het over een hele andere boeg gegooid. We moeten er wel even aan wennen, zo’n vijfzitter Lambo. Eindelijk kunnen we met meer dan twee mensen tegelijk genieten van de fantastische kwaliteiten van het Italiaanse merk.

Gelukkig familie

Groot? Jep. Zwaar? Zeker! Maar gelukkig wijkt de nieuwe Urus niet helemaal af van het beeld wat wij van Lamborghini hebben. Een Lamborghini zonder snelheid is geen echte Lamborghini, toch? Het is de snelste SUV ter wereld! Het kost het 2200 kg wegende bakbeest maar 3,6 seconde om van 0 naar 100 km/u te blazen (what the…?).

Beauty and the beast in één

De Urus heeft ook qua uiterlijk een hoop weg van de modellen die we kennen. De booty heeft gelijkenissen met die van de Huracán. Het interieur ligt in hetzelfde straatje. De binnenkant alleen is al oogverblindend mooi, zoals alle auto’s van Lamborghini deze eigenschap hebben. Je zit voorin en achterin erg laag, zodat het supercar gevoel niet helemaal verdwijnt.

Misschien denk je nu; “Dit hoort niet! Dit is het zwarte schaap in de Lambo familie.” Neem een momentje om dit bijzondere exemplaar goed te bekijken. It will be worth it.

Wij blijven in ieder geval dromen over dit beast, aangezien de prijs íets buiten ons budget valt (bijna €200.00,-)

Je weet in ieder geval zeker, in het geel val je er wel mee op!

Lees ook:  De nieuwe Skoda Kodiaq komt eraan, en wij reden alvast in een gecamoufleerde versie

Comments

comments

Written By
More from Manouk Clark
Zo ben je autodieven te slim af!
Als je de parkeerplaats oploopt en je ziet iemand iets te dicht...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *