De nieuwe Volvo V60 is daar!

Lievelingetje van menig huishouden, de Volvo V60. En er is een nieuwe mensen! Made by Sweden: de nieuwe Volvo V60! Wat een plaatje (voor een stationwagen dan).

De nieuwe Volvo V6 staat op dezelfde pootjes als zijn SUV-broer, de XC60. Dit is de familiewagen binnen Volvo die het écht moet doen. De V60 komt met twee plug-in hybride versies: een T6 Twin Engine AWD benzine plug-in hybrid met 340pk en een T8 AWD benzine plug-in hybrid met 390pk. Lekkere cijfers, al zeggen we zelf. Uiteraard zijn er straks ook standaard benzine- en dieseluitvoeringen leverbaar.

Ook veiligheid staat weer bovenaan het prioriteitenlijstje van Volvo. Dus ook de nieuwe V60 krijgt een bups aan veiligheidsopties mee. Ook aan gadgets aan boord zal het niet ontbreken. Nu eerst even snuffelen aan zijn looks!

Comments

comments

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)
Written By
More from femmefrontaal
Topatlete Dafne Schippers spot je in een Porsche Macan!
Als snelste vrouw van Nederland kun je natuurlijk niet gezien worden in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *