VLOG: Of ik mee wil doen met een wedstrijdje Driften?

Dutch Drift League

Of ik wil meedoen aan de Dutch Drift League? Ik hoor het mezelf nog een keer herhalen in mijn hoofd. Aan de telefoon heb ik Pascal Paanakker, mede organisator van deze drift competentie: “Ja natuurlijk, dat kan je best, er is ook een rookie klasse en een ladies cup. Bovendien wil je toch goed leren driften? Doen. Ga gewoon mee.”

Ik denk even kort na en hoor mezelf dan zeggen: Ok, gaaf! En zo had ik mezelf ingeschreven voor een driftcompetitie bestaande uit vier wedstrijden. Hoe de eerste ronde eraan toe ging zie je hier. En ben jij ook enthousiast geworden? Je jij kan meedoen! Inschrijven kan hier: www.driftleague.nl

Dutch Drift League

Dutch Drift League

Comments

comments

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies
More from Evelin Dorssers
Nieuwe AMG GT-S: Less is more
Ik ben een groot voorstander van veel verschillende modellen sportauto’s op de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *