Range Rover Velar: de állermooiste?

Range Rover Velar

Vorig jaar was het de Jaguar F-Pace, maar dit jaar gaat de Range Rover Velar er vandoor met de ‘World Car Design of the Year’ prijs. Daarmee is het de mooiste auto van de wereld. De overwinning werd bekend gemaakt op de New York International Auto Show.

De Range Rover Velar wist de Volvo XC60 en de Lexus LC500 achter zich te laten en won de ‘World Car Design of the Year’ verkiezing. De winnaar werd gekozen door een internationale jury van maar liefst 82(!) invloedrijke automobilisten, uit zo’n 24 verschillende landen.

Waarom de Velar?

De Range Rover Velar biedt een unieke combinatie van design en techniek en geeft daarbij de Range Rover-familie nét dat beetje extra glamour en elegantie waar we zo van houden. Ook heeft het Range Rover-telg een opvallend ontwerp dat wordt gekenmerkt door gebalanceerde proporties en een mooi silhouet. De slanke Matrix Laser-LED-koplampen, de verzonken deurgrepen en het naadloos afgewerkte infotainmentsysteem kenmerken de ontwerpfilosofie van Range Rover.

Wil jij ook de mooiste auto ter wereld rijden? Even in het buideltje tasten! De luxe SUV is leverbaar met zes motorvarianten. Je hebt keuze uit vier- en zescilinder benzine- en dieselversies. Het vermogen loopt op van 180 pk tot 380 pk. De Nederlandse prijzen beginnen bij €74.200,-

Comments

comments

Lees ook:  Wil je weten: dit zijn de kandidaten voor WWCOTY 2024 
More from Rowan Peperkamp
Top 6 Women’s World Car of the Year
Ook dit jaar bepaalt Odiel – samen met 32 andere juryleden –...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *