FemmeFrontaal x Centraal Beheer: Droomauto gezocht!

Droomauto gezocht

Odiel haakte aan bij Centraal Beheer voor een toffe campagne. In verschillende afleveringen ging ze samen met een gezin, een stel of een alleenstaande moeder op pad om hun droomauto te vinden. De een was op zoek naar een auto met ruimte voor het gezin, de ander rijdt het liefst milieuvriendelijk of diegene was gewoon op zoek naar een flits bakkie. Naast het feit dat Odiel de kandidaten gezelschap hield tijdens de proefritten, gaf ze als auto-expert ook tips over elektrisch rijden en waar je op moet letten tijdens het aanschaffen van een auto. Bekijk hier alle afleveringen!

Productie Crowdmedia Zwolle

Meld je hier aan voor de FemmeFrontaal Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van pk-nieuwtjes, de nieuwste bolides en ronkende rijtesten?

Comments

comments

Lees ook:  FemmeFrontaal reed mee in de beroemde Zoute Grand Prix van België
More from Rowan Peperkamp
Nieuwe kentekenserie in 2019
2019 wordt ook het jaar dat we overgaan op alweer de tiende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *