Dua Lipa x Jaguar

David Guetta, Kygo of toch Armin van Buuren? Non, nei, nee. Think again! De nieuwste samenwerking van de Britse singer- songwriter Dua Lipa is niet met yet another top DJ, maar met niemand minder dan automerk Jaguar.

De Brits-Kosovaarse is de eerste in een reeks van samenwerkingen met innovatieve artiesten waarmee Jaguar de handen ineenslaat om hun PACE modellenfamilie onder de aandacht te brengen. De PACE familie, bestaande uit een drietal populaire SUV modellen: E-PACE, F-PACE en I-PACE, biedt alle elementen van Jaguar en combineert deze met praktische functionaliteit. Elk model biedt state-of-the-art technologieën en innovaties, die alle auto’s hun eigen unieke karakter geven – zoals Dua Lipa haar eigen stempel heeft gedrukt op de moderne muziek.

Dua Lipa -afgelopen zondag nog een van de de afsluitende acts op Lowlands- is inmiddels niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Met hits als ‘One Kiss’ en ‘Scared to be Lonely’ (met onze eigen Martin Garrix) is zij de meest gestreamde artieste van dit moment.

Lipa over de samenwerking:

“I love to push boundaries with my music and my performances and this partnership is going to take things to an exciting new level. It’s a hi‑tech project combining music and Jaguar technology, and I know my fans are going to love what we are creating together. All will be revealed on 3rd September in Amsterdam. I’m so excited that my first car is going to be the I‑PACE and to be trailblazing for the new electric generation”.

Meld je hier aan voor de FemmeFrontaal Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van pk-nieuwtjes, de nieuwste bolides en ronkende rijtesten?

Het startschot van The Pace Season One, zoals de serie van events genoemd wordt, is op 3 september in Amsterdam. Dua Lipa zal dan niet optreden met een andere artiest, maar samen met de volledig elektrisch aangedreven Jaguar I-PACE. Na Amsterdam volgen andere Europese steden. Niks missen van deze samenwerking? Het evenement is die dag vanaf 22:00 uur live te volgen op de social media kanalen en websites van Jaguar.

Lees ook:  Een assorti van Peugeots onder de Spaanse zon: de Peugeot e-308, Peugeot e-208 én Peugeot E-3008

Benieuwd naar rij-impressie van de Jaguar I-Pace? Binnenkort testen wij dit volledig elektrische model zelf. Stay tuned!

Comments

comments

More from Marjolein Tetteroo
Moet er weer een Grand Prix georganiseerd worden in Nederland?
Afgelopen weekend zagen we hoe Max Verstappen als derde eindigde in de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *