Vlog: Op de Libelle Zomerweek met de Mitsubishi Space Star Libelle Edition!

FemmeFrontaal Rowan ging langs bij de Libelle Zomerweek. Waarom? Omdat Libelle jarig is en dat viert met de Mitsubishi Space Star Libelle Edition. Naast sfeer proeven, heeft Rowan ook deze speciale Libelle Space Star onder de loep genomen én interviewde het Zomerweek-publiek over de auto.


Een stadsauto die de bestuurder uit moet dagen om nieuwe werelden te ontdekken. Maar wat hem nou zo anders maakt? De Space Star is naar onze mening dé ultieme stadsauto van Mitsubishi. Wendbaar, comfortabel en hij staat te gek op je stoep. Ook benieuwd naar de Mitsubishi Libelle Space Star Edition? Kom naar de Libelle Zomerweek en breng een bezoek aan de Mitsubishi stand en maak kans om zelf een jaar lang in deze Limited Edition te rijden.

Comments

comments

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet
More from Rowan Peperkamp
Toyota Corolla Cross: het perfecte (tussen)maatje
Toyota is op de Cross-trein gesprongen: van de Yaris Cross, naar de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *