Confetti en taart: FemmeFrontaal bestaat 10 jaar en zó vieren we dat!

Aston Martin Vantage

De tijd racet ons sneller voorbij dan Max Verstappen, want deze maand vieren we ons tienjarig jubileum! FemmeFrontaal’s Odiel vertelt over dit extra feestje in december en we delen welke feestelijke updates je deze maand van ons kan verwachten.

“Confetti, we bestaan 10 jaar! Een heuse mijlpaal die we samen met jullie, de lezers en opdrachtgevers van FemmeFrontaal, willen vieren. In december staan we dan ook uitgebreid stil bij ‘hoe het ooit begon’ in de autojournalistiek én waar we nu staan. We kijken in de achteruitkijkspiegel met (oud) redacteuren, blikken terug op knallers van auto’s en trappen het stroompedaal in voor een blik in de toekomst.”

En wie jarig is trakteert! Daarom verwennen we de meest fanatieke ambassadeurs van FemmeFrontaal op te toffe cadeau’s van automerken voor onder de Kerstboom.

Levenslustige autogekke vrouwen die om zichzelf kunnen lachen, het beste uit het leven willen halen en trots zijn op hun wagen. Die leuke, knappe en inspirerende vrouwen wilden wij tien jaar geleden, toen we FemmeFrontaal lanceerden, een podium geven. Een ander geluid dan de autobranche gewend was. Inmiddels zijn we er niet alleen meer voor vrouwen, want ook de heren weten ons te vinden. Daarbij zitten we bómvol plannen en samenwerkingen!

Confetti-updates vind je op Instagram via onze stories, op Instagram/Facebook en op onze LinkedIn page. En natuurlijk op ons platform www.femmefrontaal.nl

Comments

comments

Lees ook:  De Volvo XC40 uitgeroepen tot Zakenauto van Jaar 2024
More from Odiel Mennink
CEO Linda Jackson over vrouwen in de autowereld: ‘We moeten onze stem laten horen’
Met Linda Jackson aan het roer, heeft Peugeot heel wat vrouwelijke kennis,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *