Autorally´s voor carchicks

In september regent het autorally´s voor vrouwelijk auto minnend Nederland. Hoge hakken, netwerken, goodiebags en catfights achter het stuur...

In september regent het autorally´s voor vrouwelijk auto minnend Nederland. Hoge hakken, netwerken, goodiebags en catfights achter het stuur, dat is wat de rally’s met elkaar gemeen hebben. De thema’s en de uitgezette routes verschillen echter. We hebben de leukste rally’s voor je uitgezocht:

9 september 2012 | CabrioRally4Ladies | Start: Uden | organisatie: Lisette Krijnen & Danielle van de Beurcht
Startpunt van de rally is Uden. Een cabriotour door mooie landschappen en bezienswaardigheden in de omgeving van het Brabantse stadje. Het rally-evenement staat in het teken van Energie4All – De stichting Energie4All zamelt geld in voor onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten.
De ladies gaan genieten van een tourrally met de nodige verrassingen en pitstops. Als wrap up van deze mooie tour vindt er een heuse ladiesfair én afterparty plaats! Sta jij je vrouwtje achter het stuur? Schrijf je dan nú nog in met je vriendin, oma, moeder, schoonmoeder, dochter, collega of buurvrouw via http://cabriorally4ladies.nl

30 september 2012 | Rally4Ladies | Start: ’t Gooi | organisatie: Gooische Evenementen & DD Driving Events.
Zoek je grootste zonnebril op, knoop je roze sjaaltje stevig in je haar en zet je meest charmante Cheryl Morero smile op! Startpunt én thema van de Rally4Ladies is namelijk: ’t Gooi. Bereid je voor op een tour langs grote witte villa’s van tout Bekend Nederland, golfbanen, picknickplekken, tennisclubs en hippe tentjes. De rally wordt aangekleed met verrassende pitstops,  fijne hapjes én een afterparty met échte Prosecco. Bestel alvast maar een treinkaartje voor de terugweg naar huis! Neem de leukste auto mee die je kunt vinden; je hippe mini, je oude lelijke eend of je eigen-niet-te-evenaren-nooit-in-de-steek-latende-autootje, en meld jouw equipe nu nog aan via http://rally4ladies1.wordpress.com/

Lees ook:  Airbag Anekdotes: “Gas! Vluchtstrook! Flitste het door mijn hoofd. Een enorme klap volgde”

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Polestar 1: Sensationeler wordt een Volvo niet!
Serieus, is deze auto gemaakt door de Zweden?! Dat de Polestar 1...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *