Range Rover Victoria

Ze is er! De Victoria Beckham versie van de Range Rover Evoque. En ze is vanaf november 2012 vanaf 125.600 euro te koop. Het is een special en limited edition. Dus wees er snel bij als je er je spaarspotje voor wilt gebruiken.

Ze is er! De Victoria Beckham versie van de Range Rover Evoque. En ze is vanaf november 2012 vanaf 125.600 euro te koop. Het is een special en limited edition (slechts 200 stuks!). Dus wees er snel bij als je er je spaarspotje voor wilt gebruiken.

Wat maakt de Victoria Beckham versie van de Miss Evoque zo uniek? Voor de kenners van kwaliteit: ‘Miss Evoque heeft een handmatig aangebrachte, matgrijze lakkleur Satin Grey, unieke lichtmetalen velgen in Gloss Black, rosé gouden exterieur- en interieurdetails, bekleding in soepel, ‘vintage style’ semi-aniline leder in Tan, afgewerkt met unieke handsteek. Andere kenmerken zijn unieke en ultraluxueuze mohair matten en microsuède hemelbekleding, nieuwe interieurafwerkingen, inclusief Grand Black Lacquer, Textured Aluminium en zwarte ‘soft feel’ lak, op maat gemaakte, vierdelige kofferset en met de hand gestikte lederen map voor het handboek van de auto, gesigneerd door Victoria Beckham’.

Wat wil een vrouw nog meer?! Eyecandy… Check voor alle overige luxueuze opties en prachtige pica’s www.landrover.com/victoriabeckham. Nieuwsgierig naar hoe de Range Rover Evoque rijdt? Lees de rij-impressie van FemmeFrontaal met Miss Evoque.

Comments

comments

Lees ook:  Mazda MX-30 e-skyactiv R-EV: Mazda’s antwoord op range anxiety
More from Odiel Mennink
Is het nog steeds leuk om achter het stuur te kruipen als de auto volledig elektrisch is?
Wij kunnen ons inmiddels geen autotest meer voorstellen zonder stekker. Automerken gaan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *