Audi R8 vernieuwd!

Eigenlijk heb ik hem niet nodig… Maar toch blijft het mijn wildste droom er ooit eentje te bezitten, de Audi R8. Dé kick-ass car voor mannen en vrouwen die houden van pure power is vernieuwd!

Eigenlijk heb ik hem niet nodig… Maar toch blijft het mijn wildste droom er ooit eentje te bezitten, de Audi R8. Dé kick-ass car voor mannen en vrouwen die houden van pure power is vernieuwd! Vooral wat er onder de motorkap ligt is verfijnd en verbeterd zodat het zijn ‘road-presence’ nog indrukwekkender maakt (kon het nog beter?). Je kunt kiezen uit Coupé- en Spyder-uitvoeringen. De Coupé 5.2 FSI V10 heeft 3,6 s nodig voor de ‘0-100’ en haalt een top van 310 km/h. En de Plus-uitvoering is nog sneller! Plaats je Prada pump op het gaspedaal, duw hem zachtjes in en met een sprint van 0-100 km/h in 3,5 s zit de Plus in no time op een topsnelheid van 317 km/h. Al bij het lezen van deze specs voel je de G-krachten in je wangen stromen! De vernieuwde Audi R8 is vanaf december aanstaande leverbaar voor prijzen vanaf € 176.940. Sinterklaas, mijn verlanglijstje is al af…

Smaken en kleurtjes vind je op de Audi Website.

Comments

comments

Lees ook:  De motor komt weer langzaam op gang: een corona update
More from Odiel Mennink

Audi A8L: “Sorry, hij steekt een beetje uit”

Een beetje? Zeg maar, gerust een meter! Op de fiets dan maar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *