FemmeFrontaal fotografe ontmoet nieuwe Fiat 500S

Tijdens de nationale persintroductie in Bosch en Duin ontmoet Femmefrontaal fotografe Marjolein Reman volgende week de nieuwe rebelse Fiat 500S!

Tijdens de nationale persintroductie in Bosch en Duin ontmoet Femmefrontaal fotografe Marjolein Reman volgende week de nieuwe rebelse Fiat 500S! De Fiat 500S is de nieuwe sportversie van de 500. Door het iconische en succesvolle design te combineren met een uitgesproken stoer uitrustingsniveau weet Fiat met de 500 onze emotie wederom aan te spreken. De Fiat 500S met 85 pk sterke TwinAir Turbo-motor is vanaf € 16.095,- verkrijgbaar. Ook is de Fiat 500S als cabrio te bestellen en is hij in combinatie met 95 pk sterke 1.3 MultiJet-diesel te verkrijgen. Fijn voor de langere afstanden. Houd Facebook FemmeFrontaal in de gaten voor de mooiste female fotoshoot van de 500S ever 😉

Comments

comments

More from Odiel Mennink

Meest sportieve team tijdens Ladies Economy Run

Het voelt een beetje alsof je bij je oma in de auto...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *