Prijsvraag! Ik ben de female versie van THE STIG omdat…

Of... voor de heren de vraag: 'Welke vrouw zou jij graag in een STIG pak willen zien?' FemmeFrontaal hartje TopGear. En andersom. Want we mogen van TopGear Nederland als hoofdprijs 5 kwartaalabonnementen en als trootsprijs 5 jaarboeken verloten onder onze lezers!!

Of… voor de heren: Welke vrouw zou jij graag in een STIG pak willen zien?
FemmeFrontaal hartje TopGear. En andersom. Want we mogen van TopGear Nederland als hoofdprijs 5 kwartaalabonnementen en als trootsprijs 5 jaarboeken verloten onder onze lezers!!

De helft van alle kijkers naar BBC’s TopGear is vrouw. En dat is niet omdat Jeremy Clarkson nou het equivalent is van Ryan Gosling. Noch doet Richard Hammond ons denken aan de lovely Jan Kooijman. Wel omdat TopGear verslavend is. Omdat iedere vierwieler (supercar of lelijkcar) een avontuur ondergaat. En gewoon omdat het onwijs grappig is! En tja, als mannen ons aan het lachen kunnen krijgen…
Altijd al gehunkerd naar een abonnement op TopGear? Doe dan mee aan de FemmeFrontaal TopGear prijsvraag! Woman only. Ook carhunks maken vanaf nu kans op de prijs! Dus heren. Waag een goede en charmante poging!

* Heren: ‘Welke vrouw zou jij graag in een STIG pak willen zien?’
* Dames, maak de volgende zin af: “Ik ben de female versie van THE STIG omdat….”

Laat je reactie achter op Facebook of op de site van FemmeFrontaal onder ‘comments’. De heren van TopGear en dames van FemmeFrontaal zijn nieuwsgierig naar jullie reactie!

Comments

comments

Lees ook:  Women's World Car of the Year 2024: ontdek de genomineerde auto’s per categorie
More from Odiel Mennink
Hoe kun je comfortabel reizen in de auto: slimme trucs om te ontspannen en te genieten van de reis
Heb je een spetterende roadtrip gepland met vrienden? De eerste vakantie met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *