Column Marjan Veldman: Pitstop

Die Audi van mij heeft even geen zin. Zin om lekker soepel te remmen welteverstaan. Na de geweldige witte bruidsweken is ze er even zat van. Al trillend en rillend komt ze tegenwoordig tot stilstand. Geen pretje als je, zoals ik, houd van lekker soepel rijden.

Die Audi van mij heeft even geen zin. Zin om lekker soepel te remmen welteverstaan. Na de geweldige witte bruidsweken is ze er even zat van. Al trillend en rillend komt ze tegenwoordig tot stilstand. Geen pretje als je, zoals ik, houd van lekker soepel rijden.

Het probleem is inmiddels geconstateerd; haar remschrijven zijn krom. Zucht. Daar zit ik niet op te wachten, dat begrijp je. De eerste reparatie aan Miss Congeniality is een feit. Wat gaat dat allemaal kosten? En hoe kom ik tijdens de reparatie zonder mijn lady car friend van a naar b? Luxe problemen, dat wel. En toch een knagend onderbuikgevoel. Is dit een eerste reparatie in een reeks? Let’s not hope so. Natuurlijk, ze is geen jonkie meer. Net zoals wij menselijk vrouwelijk schoon vergt dat onderhoud. Schoonheid komt met de jaren. Die stelling neem ik voor 100% in. Voor mijn dertigste baalde ik van die opkomende rimpeltjes, maar nu kan ik er niet meer zonder. Het siert me. Ik ben een classy lady, net als my ride. Zoals mijn reguliere bezoekjes aan de schoonheidssalon voor periodiek onderhoud, neemt ook My First Audi een pitstop. Dikke prima. Zo kan ze er straks weer flink wat kilometers tegenaan. Let’s go girl!

Comments

comments

Lees ook:  Vastberaden op het ijs met de Volvo EX30
More from Marjan Rijksen-Veldman
Column Marjan Veldman: Daar gaat ze
Het is gebeurd. Na maanden wikken, wegen, sparen en speuren heb ik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *