Nieuwe Porsche Panamera met 14% bijtelling

Vrekken en groenliefhebbers; ook in een Porsche kun je vanaf dit jaar maatschappelijk en verantwoord voor de dag komen. Porsche biedt namelijk met haar nieuwste Panamera een luxe limousine aan met slechts 14% bijtelling. Vanaf juli dit jaar bij de officiële dealer verkrijgbaar .

Vrekken en groenliefhebbers; ook in een Porsche kun je vanaf dit jaar maatschappelijk en verantwoord voor de dag komen. Porsche biedt namelijk met haar nieuwste Panamera een luxe limousine aan met slechts 14% bijtelling. Vanaf juli dit jaar bij de officiële dealer verkrijgbaar .

Newbie
Porsche heeft de Panamera-reeks ingrijpend vernieuwd. Het technologische hoogtepunt is de komst van de 416 pk sterke Panamera S E-Hybrid, de eerste plug-in-hybride van Porsche. Het nieuwe model heeft een gemiddeld verbruik van slechts 3,1 l/100 km en is door een CO2-uitstoot van 71 g/km goed voor slechts 14% bijtelling. Ander belangrijk nieuws is het aangescherpte design, de komst van de Executive-versies met verlengde wielbasis en de introductie van een compleet nieuwe V6 bi-turbo benzinemotor. Kortom: efficiënter, sportiever, comfortabeler en eleganter.

Handige app
Voor de Panamera S E-Hybrid is een handige app ontwikkeld. Hiermee is bijvoorbeeld de laadstatus van de accu en de resterende actieradius op te vragen. Via Porsche Car Connect of de app kan ook de voorverwarming/-koeling functie worden geactiveerd en geprogrammeerd. Ook voor andere Panamera-modellen is de Porsche Car Connect app beschikbaar.

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet

Collectie Panamera’s
De prijzen van de nieuwe Panamera-modellen worden op korte termijn bekend gemaakt. Geïnteresseerden zijn nu al welkom bij de Nederlandse Porsche Centra. Het Panamera-leveringsprogramma wordt in de loop van de tijd uitgebreid. Begin 2014 krijgt de Panamera bijvoorbeeld de beschikking over een nieuwe 300 pk sterke dieselmotor. Later verschijnen ook de exclusieve Panamera Turbo S en Panamera Turbo S Executive.

De nieuwe Panamera-reeks debuteert op de Shanghai Auto Show (vanaf 21 april).

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Get ready 4 the MINI HUNT 2015
Mocht je zondag 28 juni in de buurt van Brabant en België zijn én...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *