Fashion & Cars: Opel ADAM

In samenwerking met Stijlmeisje publiceert FemmeFrontaal de komende weken de ideale outfit bij een geteste auto van FemmeFrontaal. Deze week is de funky Opel ADAM aan de beurt!

In samenwerking met Stijlmeisje publiceert FemmeFrontaal de komende weken de ideale outfit bij een geteste auto van FemmeFrontaal. Deze week is de funky Opel ADAM aan de beurt!

Fashionably Late
Adam is nieuw en heeft alle stijlelementen van zijn concurrenten (Fiat 500, Citroen DS3, Mini…) in zich. Een late verschijning vinden velen. Of is Adam gewoon fashionably late… ADAM werd opgehouden door andere zaken; het vullen van zijn extreem grote inloopkast. Deze stadse metroman telt namelijk twaalf body kleuren met hilarische namen als “I’ll be Black”, “Papa don’t Peach”, “Purple Fiction” en “James Blonde”. Ook hangen er in zijn kledingkast drie verschillende dak tinten, eenendertig verschillende wielontwerpen, vier basis interieurkleuren, vijftien verschillende stoeldesigns en wel negentien interieurdecors. Dit laatste mét de geinigste gimmick ever, een plafond waarover tot dusver alleen Rolls Royce beschikte: een sterrenhemel!  ADAM is city proof. Hij rijdt beter en stiller dan een Ford Ka of Fiat 500. Een gezellig, vrolijk autootje voor behendigheidsritjes over de drukke straten van de stad en het maken van onverwachte bochten. Adam communiceert met jou via IntelliLink, zijn eigen ontworpen infotainmentsysteem. Adam is verder een compacte jongeman. Goliaths kunnen er prima in vertoeven maar passagiers op de achterbank kun je dan alleen horizontaal en liggend vervoeren. Een pocket rocket met de hoofdletter I van individualiteit. De kans dat een ander de liefde bedrijft met dezelfde Adam is bijna nihil! Lees hier de volledige rijtest van de Opel ADAM.

Ideale outfit van Stijlmeisje
De kans dat jij met jouw ADAM-outfit je identieke fashiontweeling vindt is gelukkig heel erg klein. Dit setje, gestyled door Imke Walenberg, laat je echt shinen in deze Duitse rakker! Colourful, casual, funky, sportief en smart.

1. Jeans – Selected Femme
2. Mouwloze top – American Retro
3. Fuchsia rood vest – mbyM (via We Like Fashion)
4. Bag – Fab.
5. Grijze sneakers – Vans
6. Zonnebril – Marc by Marc Jacobs (via de Bijenkorf)
7. Geborduurd armbandje – By PiPit

Lees ook:  Naar deze vijf auto’s waren jullie het meest nieuwsgierig in 2023

Zoek je meer fashioninspiratie bezoek dan de website van Stijlmeisje. Volgende week scoren we een klassieke outfit voor bij de lieflijke Nissan Figaro. So stay tuned!

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Een gebruikte auto kopen? Voorkom een miskoop!
Straks koop ik een auto die schade heeft gehad? Of heb ik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *