Win kaarten voor Fashion Event 2013

Fashion Event 2013. Een heerlijke avond uit, voorzien van muziek en entourage, rondom een mega sample sale van topmerken. FemmeFrontaal mag 2 x 2 kaarten weggeven aan haar carladies!

In tijden van crisis aan elke koffietafel dezelfde klacht: “Alles is zo duur!”. Tegelijkertijd geven mensen wereldwijd meer geld uit aan ‘kleding’ en ‘uiterlijk’ dan ooit tevoren. Peperdure topmerken geven je precies de uitstraling die bij je past, maar zijn voor menigeen onbetaalbaar geworden. Daar dachten de organisatoren van Fashion Event 2013 anders over, toen ze met dit gloednieuwe entertainment-concept op de proppen kwamen. Een heerlijke avond uit, voorzien van muziek en entourage, rondom een mega sample sale van topmerken. FemmeFrontaal mag 2 x 2 kaarten weggeven aan haar carladies!

Topmerken
Topmerken zoals Supertr ash, Replay, Converse, Goosecraft, Sapph en MEXX, met een korting van 50 tot 80%. Naast high end fashionook kinderkleding, tassen en accessoires zoals horloges en zonnebrillen. Deze unieke, grootse sample outlet sale’ brengt meerdere merken samen onder één dak en combineert dit met een gezellige avond uit.

Hoe maak je kans op gratis kaarten?
Heel simpel. Like, share en RT deze post of vertel ons en/of jouw vrienden en vriendinnen met welke droomauto jij naar het Fashion Event 2013 zou willen rijden! Dat werk. Wij zijn benieuwd!

Fashion Event
Op deze avond draait alles om kleding, uiterlijk, entertainment en voordeel. Tijdens de avonden zullen diverse kleding- en cosmeticamerken hun collecties en producten aanprijzen. Er zijn workshops, modeshows, stijladviezen en meer. Dit alles gecombineerd met live entertainment van DJ Maria Helena en coverband FRESH!, een lekker drankje, hippe hapjes en natuurlijk eindeloos shoppen met mega-kortingen.
De aftrap van dit modespektakel zal plaatsvinden in Martiniplaza te Groningen op 20 en 21 september 2013. Hierna worden o.a. Nieuw-Vennep, Nieuwegein en Nijkerk aangedaan. Na deze vier steden zal Fashion Event doorreizen naar nieuwe steden in Nederland.

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

Meer info
Mocht je de kaarten niet winnen. De entreeprijs is 19,50 euro. Bij het ticket ontvangt men een kleding waardebon voor 10,- euro bij besteding van 100,- euro of meer. Kijk voor meer informatie of het bestellen van tickets op de website van het Fashion Event. Tevens is Fashion Event 2013 te volgen via Facebook.

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Toyota GT86 Cb ontworpen voor vrouwen
Toyota kondigde een nieuwe versie aan van de noeste Toyota GT86, dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *