Italia a Zandvoort

Knalrode Ferrari ‘s, Beverwijkse markt, foute handtasjes, stijlvolle Alfa’s, pruttelende Lancia’s, opgefokte 500’tjes, dikke Maserati’s en smeuïge Italiaanse ijsjes. Met die eerste zomerse zonnestralen op ons bol hebben we afgelopen zondag genoten van Italia a Zandvoort. Een groots Italiaanse lifestyle event op circuit park Zandvoort.

Knalrode Ferrari ‘s, Beverwijkse markt, foute handtasjes, stijlvolle Alfa’s, pruttelende Lancia’s, opgefokte 500’tjes, dikke Maserati’s en smeuïge Italiaanse ijsjes. Met die eerste zomerse zonnestralen op ons bol hebben we afgelopen zondag genoten van Italia a Zandvoort. Een groots Italiaanse lifestyle event op circuit park Zandvoort.

Italia Zandvoort race

Italia Zandvoort race2

Alleen voor mannen! En kleine jongetjes. Want daar krioelde het van op het raceasfalt, achter de hekjes en in de paddocks. Gewapend met camera’s om de nek  poseren ze als mannelijke pitspoezen stoer op de foto’s met hun Italiaanse helden op wielen. Alfa Romeo, Abarth, Lancia, Maserati, Fiat, Ferrari, Lambo en zelfs buitenbeentje Jeep was erbij. Romantische namen die je doen verlangen naar Limoncello, pittoreske dorpjes en romantische dinertjes. De romantiek op het circuit was echter ver te zoeken, de liefde voor Italiaanse wielen daarentegen vierde hoogtij. Van pauper tot yup, Italiaanse auto’s verbroederen. Een FemmeFrontaal foto-impressie van de dag.

Italia Zandvoort relax

Italia Zandvoort gek

Fotografie Frank A. Evers.

 

Comments

comments

Lees ook:  Naar deze vijf auto’s waren jullie het meest nieuwsgierig in 2023
More from Odiel Mennink
De Lancia Ypsilon is terug van weggeweest, en hoe!
Met de persintroductie van de nieuwe Ypsilon begint voor Lancia een nieuw...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *