Infiniti flirt met tassenlabel AntiChic

Infiniti Q30 AntiChic Edition

Infiniti gooit het over de vrouwelijke boeg! In samenwerking met tassenlabel AntiChic tovert Infiniti een gewaagde versie van de Q30 op de markt. Een echte vrouwenauto, zegt het Japanse automerk. Eentje om je te onderscheiden van al het saais onderweg. Kortom,  een stoere handtas op wielen!

Infiniti Q30 AntiChic Edition onthuld:

Voor Infiniti ontwierp Charlotte Varossieau, eigenaresse van het Nederlandse accessoires- en tassenlabel AntiChic, een speciale Infiniti Q30. Een op maat gemaakte auto voor de vrouwelijke- én misschien wel mannelijke klant, genaamd: Infiniti Q30 AntiChic Edition. Charlotte: “Ik ontwerp voor vrouwen die het leuk vinden om regels te breken en zo hun eigen stijl te creëren. De Q30 AntiChic is voor een vrouw die een auto wil die net zo veelzijdig is als zijzelf: stijlvol, maar wel stoer. Met bijzondere details die je aandacht trekken. Echt een auto waar je als vrouw verliefd op wordt. Maar ook het type auto waar een man trots op is dat zijn vrouw erin rijdt. Ideaal voor woon-werkverkeer, voor een avondje stappen en een lang weekend weg met vriendinnen”.

Infiniti Q30 AntiChic Edition
Infiniti Q30 AntiChic Edition

De matzwarte AntiChic Edition is compact, maar onmogelijk over het hoofd te zien met zijn uitbundige look. Aan de binnenkant laat de Infiniti Q30 AntiChic Edition haar trendy kant zien. De stoelen hebben een zwarte slangenprint en dezelfde leren details vinden we terug in het dashboard, het portier en de bovenzijde van de hoedenplank. Een opvallend zilveren roggenprint is te zien in de middenconsole en aan de onderzijde van de hoedenplank. Het metallic rood van de side skirts komt bovendien subtiel terug in de cockpit. En dan vergeet ik bijna de laatste gadget te melden, een opvallende shiny clutch die je aan je zonneklepje kan vastmaken én meenemen naar een feestje!

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008

Infiniti Q30 AntiChic Edition
Infiniti Q30 AntiChic Edition

Met de Infiniti Q30 AntiChic neemt de Infiniti een beetje afscheid van haar strakke businessimago. De stoere AntiChic versie staat in de showroom in het de kleur matzwart te flirten met vrouwen. Stefan Erkelens, directeur Infiniti Nederland. “Het uitgesproken karakter van de Q30 wordt heel mooi benadrukt door de AntiChic-touch. De hand van AntiChic vind je terug in stoere, maar elegante details. Het is een editie geworden met veel authenticiteit en waarin wij laten zien dat alles mogelijk is bij Infiniti. Zelfs de kleinste details kunnen wij aanpassen naar de wensen van de klant.” Wat betekent; wil je liever dat de bekleding van de Q30 AntiChic wit slangenleer is in plaats van zwart, zoals op de foto, dan kan dat dus ook! De auto’s worden in Nederland handgemaakt aangepast op de wens van de AntiChic Edition-klant.

Infiniti Q30 AntiChic Edition

Een Infiniti Q30 staat afgerond vanaf 30.ooo euro in de showroom en doet 21% in de bijtelling. De meerprijs voor een op maat gemaakte AntiChic Edition komt neer op ongeveer 5000 euro extra. De exacte prijzen heb ik helaas nog niet kunnen ontfutselen…

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Autokunstenaar gezocht!
Je hebt van die dagen... Je rijdt tegen een paaltje aan, wordt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *