Gastcolumn Jan Willem Alphenaar: De ontmoeting

De vrouwelijke kijk op auto’s door de ogen van een man... Voor deze overtuigende liefdesode aan de kleine stoere Ford Fiesta ST maakt FemmeFrontaal een uitzondering voor Jan Willem Alphenaar. "Vorige week leerde ik haar kennen via Internet. Ze intrigeerde me. Ze is jong, strak en ziet er op een bepaalde manier wild uit."

De vrouwelijke kijk op auto’s door de ogen van een man… Voor deze overtuigende liefdesode aan de kleine stoere Ford Fiesta ST maakt FemmeFrontaal een uitzondering voor Jan Willem Alphenaar. Lees hier zijn gastcolumn.

De ontmoeting
Vorige week leerde ik haar kennen via Internet. Ze intrigeerde me. Ze is jong, strak en ziet er op een bepaalde manier wild uit. Als ik alleen voor de looks zou gaan, dan was ik al om.

Afgelopen maandag werden we voor het eerst aan elkaar voorgesteld. Een beetje onwennig. De vonk sloeg pas echt over bij de eerste aanraking. En het bleef niet bij die eerste aanraking. Op het moment dat we alleen waren gaven we ons helemaal aan elkaar over. Ik voelde haar om mijn lichaam heen. Strak, fris, en ze rook heerlijk. Ik voelde hoe ze reageerde op elke kleine aanraking van mij. Ze werd feller en wilder. Dat was ik niet meer gewend in mijn huidige situatie.
Wat een passie heeft ze, passie die ik nooit zo hevig gekend heb. Passie die ik blijkbaar losmaak bij haar en die mij ook verder over mijn grenzen brengt.

Onrustig
Gisteravond, thuis op de bank. Ik werd onrustig. Ik wilde haar zien, voelen, ruiken, ervaren. Ik wilde met haar spelen en de limiet opzoeken. Hoe ver kunnen wij samen gaan? Dus ik ben gegaan. Het was een wilde nacht, waarbij we voorzichtig moesten zijn. Want we wilden niet betrapt worden. Dat maakte de ervaring extra spannend. Een ervaring om niet snel te vergeten en die zo snel mogelijk een vervolg moet krijgen. We zijn ver gegaan. Heel ver, heel intens. Met een bevredigd gevoel en een grote glimlach op mijn gezicht viel ik vannacht in slaap. En zo werd ik ook wakker.

Lees ook:  Renault Rafale: Een welkome afwisseling op de weg

Te jong, maar zo lekker!
Ze is te jong voor me. Dat weet ik ook wel, maar toch wil ik optimaal van haar genieten. Met haar is het zo lekker. Zoals ze zich om mijn lendenen sluit. Hoe wild ze wordt als ik haar aanraak. De geluidjes die ze maakt als ik de juiste plekken beroer.

Oude liefde verlaten?
Ik wil haar aan mijn vrienden laten zien. Kijk eens wat ik heb? Maar hoe zullen zij reageren? Zij weten dat ik al een jarenlange trouwe relatie heb. Mijn huidige liefde die ik al tien jaar geleden heb leren kennen. Die ik drie jaar geleden weer teruggevonden heb. Mijn steun en toeverlaat die mij warm houdt in de winter en met wie ik zoveel plezier heb in de zomer. Maar mijn huidige liefde toont gebreken, ze wordt ouder. Je ziet ook dat ze ouder wordt. Ze heeft haar mankementen en toch hou ik van haar. Op haar kan ik bouwen.  Ik wil haar voor de rest van mijn leven. Maar deze oude bok wil af en toe ook een lekker jong blaadje. En de verleiding is zo groot. Zou ik haar inruilen voor deze nieuwe spannende, jonge en strakke vurige, pittige schoonheid? Of moet ik, als moderne man, ze allebei nemen? Voorlopig geniet ik deze week nog van mijn nieuwe vlam. Ga ik spannende dingen met haar doen, ga ik nieuwe wegen verkennen en optimaal genieten.

Aan alles komt een eind
Maandag bracht ik haar terug naar Ford en nam ik afscheid van haar. Het was een fantastische week met de Ford Fiesta ST, maar ik hou het toch bij mijn vertrouwde Renault Megane Cabrio. Met jou is het te heftig en te snel. Dat wordt te duur voor mij en dat kan ik me nu niet veroorloven. Maar wie weet, misschien brengt de toekomst ons weer samen. Ik kijk er nu al naar uit.

Lees ook:  De vernieuwde Škoda Octavia (2024): Improvement in the details

Meer over Jan Willem Alphenaar check zijn site: http://www.jwalphenaar.nl/

Comments

comments

More from Odiel Mennink
FemmeFrontaal ontmoet Nissan Note en Micra
Eind van de week gaan we en route naar Wenen en Bratislava...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *