WIN een Travel Mug van Bodum!

Oprah-momentje! FemmeFrontaal mag namens Bodum twee Travel Mugs weggeven aan haar lezers en lezeressen! Kans maken op een Travel Mug? Laat ons hieronder of op Facebook weten waar jouw roadtrip deze zomer naar toe gaat! De leukste twee inzendingen worden beloond met zo’n handige en onmisbare reismok. Succes!

Oprah-momentje! FemmeFrontaal mag namens Bodum twee Travel Mugs weggeven aan haar lezers en lezeressen! Kans maken op een Travel Mug? Laat ons hieronder of op Facebook weten waar jouw roadtrip deze zomer naar toe gaat!  De leukste twee inzendingen worden beloond met zo’n handige en onmisbare reismok. Succes!

Zorg dat je voldoende voeding en drinken (water) bij te hebt voor het geval je in een lange file terecht komt of onverwachts toch pech krijgt. Heb je een hekel aan rondslingerende plastic flesjes in je auto? De Travel Mug van Bodum mag in het zicht liggen. In de deksel zit een verstelbare opening waardoor je zelf de hoeveel drinken kunt doseren. Zo kun je onderweg toch rustig genieten van je drankje. €18,90 (0,45 l) www.bodum.com

Bon Voyage!

Comments

comments

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)
Written By
More from Reba de Graaf
De leukste gadgets voor onderweg
Plan een lekker weekend weg in de mooiste uithoeken van Europa, muziekje...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *