FemmeFrontaal Valentijn Cadeautips

Is jouw geliefde (of heimelijke) liefde helemaal maf van auto’s? Verras hem of haar dan met een uniek auto-cadeautje. Met één van de onderstaande FemmeFrontaal cadeautips scoor je zeker romantische punten!

Is jouw geliefde (of heimelijke) liefde helemaal maf van auto’s? Verras hem of haar dan met een uniek auto-cadeautje. Met één van de onderstaande FemmeFrontaal cadeautips scoor je zeker romantische punten!

Bakkie doen?
Voor de blonde koffieverslaafden onder ons een vrolijke reismok van Blond Amsterdam.  Deze kleine lieveling past in elke bekerhouder. Vul de mok ’s ochtends met lekkere koffie en drink hem lekker leeg in de file. Vanaf 12,95 euro.
Blond mok

Life is a Journey
Met dit exclusieve Rituals autoparfum maak je je auto tot een tweede huis. Het parfum wordt geactiveerd door de luchtstroom uit de blower en is verkrijgbaar in vier geuren. Prijs € 9,50 euro.
Rituals carperfume Femmefrontaal

Welterusten
Dakje open, wind door je haren… het zal nog even duren. Onder dit stoere dekbed met fotoprint en uni achterkant kunnen jullie er alvast van dromen. Van heerlijk zacht perkaline katoen.
Essenza Dekbedovertrekset Matthieu € 49,95 (140 x 220 cm), onder andere via Zalando, Neckerman en bol.com.
Auto dekbed

Voor BMW-freaks
Boek een romantisch weekendjeweg in Drenthe en je krijgt er een BMW cabriolet bij! Voor een weekendje dan. Met het auto-arrangement van hotel Westerburcht rij je een weekend lang in een BMW Z3 cabriolet en slaap in een BMW-themakamer van het hotel. Vanaf 110 euro per persoon.
BMW Z3 arrangement

High heels & PK’s
Hoge hakken en pk’s combineren? Geef je moeder,vriendin, dochter, minnares of vrouw dan op voor een pure rij-ervaring op het circuit van Zandvoort. Onder begeleiding van topinstructeurs en een vrije baan kan ze gassen wat ze wil! Meer informatie en actuele prijsinformatie over raceclinics surf naar DolfDekking.nl.
Prijs vanaf: € 385,00
Raceclinic Dolf Dekking

Lees ook:  WWCOTY’s president Marta Garcia: ‘Autorijden opent de deur naar vrijheid’

Mini me
In een Mini rij je niet alleen. Mini = lifestyle. Je drinkt uit een Mini, je kookt water in een Mini, je stopt je laptop in een Mini en je kleedt je hond in een echte Mini! Voor de fashonista, hondenliefhebber, of voor iedereen die houdt van Mini en haar typische Britse stijl check de inhoud van de Mini Brand Store in real life Amsterdam. Zeker weten dat je er een gaaf cadeautje vindt!
MINI Duffle Bag

Veilig op weg
Stuur je geliefde veilig op weg met een ‘Veilig Onderweg Pakket’ voor in de auto. Het Veilig Onderweg Pakket bevat een eerste hulpset, een reflectievest en een gevarendriehoek. Vanaf 29 euro bij de ANWB.
veiligonderweg-in-tas_zoom

Sleutelen doe je zelf!
Dit boek is niet van voor haar man, haar broer, haar vriendje of haar lekkere buurman. Dair to Repair your Car’ is een auto-handleiding voor iedere vrouw die liever zelf sleutelt aan haar auto. Het zijn handleidingen geschreven door en voor vrouwen met alle ins en outs over het fiksen van haar geliefde vierwieler. Vanaf 12 dollar op Amazon.com.
dair to repair

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Opel ADAM: Fashionably Late
Fiat 500, Mini, DS3, A1. Het is een komen - en nog...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *