Jaguar XJ: op de achterbank met Floris

Om een auto goed te kunnen testen moet je hem zelf rijden. Maar voor één keer heeft FemmeFrontaal dit principe overboord gegooid en ervoer FemmeFrontaal samen met collega Floris Wyers van Mr.Wheels de chique Jaguar XJ (large) vanaf de achterbank. Privéchauffeur Ton bracht ons langs de beste hotspots in Amsterdam en 't Gooi.

FemmeFrontaal Awesomeness

9 Comfort
9 Drive
8 High Heels proof
8 Flirt factor
7 Value for money
8.2

Om een auto goed te kunnen testen moet je hem zelf rijden. Maar voor één keer heeft FemmeFrontaal dit principe overboord gegooid en ervoer FemmeFrontaal samen met collega Floris Wyers van Mr.Wheels de chique Jaguar XJ (large) vanaf de achterbank. Privéchauffeur Ton bracht ons langs de beste hotspots in het Gooi. 

Note: we hebben nog één principe overboord gegooid… Deze rij-impressie is namelijk niet uitgeschreven in tekst. Nope. Veel spannender. Voor ons dan. Onze achterbank-impressie van de Jaguar XJ is op film vastgelegd! Dus kijken op eigen risico. Kijkwijzer advies: 18 jaar en ouder.

Achterbank-impressie Jaguar XJ 3.0 V6 Diesel Premium Luxury, mogelijk gemaakt door Mr. Wheels & FemmeFrontaal.

Comments

comments

More from Odiel Mennink

Wat hebben autojournalisten zelf voor de deur staan?

Bij de lancering van een nieuwe auto hebben ze altijd wel wat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *