Musthave: race flatjes door designer Kate Spade

Gespot in Amerika: race- en taxi flatjes ontworpen door designer Kate Spade. "Give a girl the right shoes and she can conquer the world!", zei Marilyn Monroe ooit. Met deze opvallende flatjes, geïnspireerd door de auto, wil FemmeFrontaal wel gezien worden!

Gespot in Amerika: race- en taxi flatjes ontworpen door designer Kate Spade. “Give a girl the right shoes and she can conquer the world!”, zei Marilyn Monroe ooit. Met deze opvallende flatjes, geïnspireerd door de auto, wil FemmeFrontaal wel gezien worden!

En wel zo veilig ook, met je race flatjes achter het stuur in plaats van die killer heels van Prada…
We snuffelen verder in de webshop van Kate Spade en ontdekken de meest fancy clutch ever, in de vorm van een kentekenplaat. Tres chic, voor bij een mooie galajurk. De clutch lijkt wel op maat gemaakt voor FemmeFrontaal-vrouwen!

Kate Spade clutch

We kijken nog even verder op de website…, hebberig worden we ervan. Is er al webshop of vestiging van Kate Spade in Nederland? Fantastisch vinden we het!

Comments

comments

Lees ook:  Vanaf volgend jaar parkeerkorting voor elektrische auto
Written By
More from femmefrontaal
Hebben! Jeep Wrangler Black Edition II
Zwart. Noest. Sexy en Avontuurlijk. Slechts een paar woeste woorden om de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *