Vrouwvriendelijke autogarages in UK

Hoe vrouwvriendelijk is jouw autogarage? In de UK worden tal van autogarages-en dealers wel of niet 'ladyproof' gecertificeerd door de Foxy Lady Drivers Club.

Hoe vrouwvriendelijk is jouw autogarage? In de UK worden tal van autogarages-en dealers wel of niet ‘ladyproof’ gecertificeerd door de Foxy Lady Drivers Club.

Oprichter Steph Call van de Foxy Lady Drivers Club vertelt in automobielmanagement.nl: ‘‘Vrouwen oefenen bij zeker 80 procent van de aankopen van een auto daadwerkelijk invloed uit. We zijn uitstekend in winkelen, we weten perfect hoe we producten, prijzen en de kwaliteit moeten vergelijken. Wij weten meestal precies wat we willen en als de dealer ons dat niet biedt dan gaan we gewoon naar een ander.”’

Niet betuttelen
Om de kwalificatie ladyproof te krijgen moeten dealers toezeggen dat ze vrouwen nooit te veel zullen rekenen en ook niet betuttelen. Ook moeten ze voorbereid zijn op bezoeken van mystery guests. Vrouwen kunnen op de website van de Foxy Ladies tevens reviews schrijven over de garage en/of dealer. Hoe verliep de testrit? Hoe werd je aangesproken door de verkoper? Was het personeel kundig? Werd je snel geholpen? etc.

Naast een vrouwengarage heeft ook FemmeFrontaal heeft heimelijke ambities om een #FemmeFrontaal keurmerk, a la de smaakpolitie, speciaal voor vrouwvriendelijke garages en dealers in te voeren.
Daarvoor hebben we ambassadeurs nodig!  Wil jij voor FemmeFrontaal autogarages- en dealers beoordelen, let us know! Dan maken we er serieus werk van!!
Stuur een e-mail naar odielmennink@gmail.com of laat je mening hier achter.

Comments

comments

Lees ook:  XPENG P7 Performance: De proef op de som
More from Odiel Mennink
Jaguar XF: Me-time
De Jaguar XF. Classy, groot, gestroomlijnd én snel. De Jaguar XF 3.0,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *