Stella McCartney kleedt Jaguar XE

Het moet je smaak zijn. Stella McCartney, dé Britse modeontwerpster, heeft de Jaguar XE ‘aangekleed’. McCartney liet zich voor het ontwerp inspireren door superhelden uit striptijdschriften en tekenfilms.

Het moet je smaak zijn. Stella McCartney, dé Britse modeontwerpster, heeft de Jaguar XE ‘aangekleed’. McCartney liet zich voor het ontwerp inspireren door superhelden uit striptijdschriften en tekenfilms. Ook Jaguar heeft met de XE de ambitie een superheld onder de sedans te worden. De bijzondere Jaguar XE is te zien op de Stella McCartney Fashion Week in Parijs én op de Parijse autotentoonstelling.

De superhelden-print die Stella McCartney heeft toegepast op de nieuwe Jaguar XE staat niet op zichzelf: de topontwerpster gebruikt dit thema ook in haar voorjaarscollectie voor 2015. De Jaguar XE ‘Superhero’ beleeft op 29 september zijn debuut tijdens de Stella McCartney Fashion Week in Parijs. Diverse XE Superhero-modellen zijn dan in de straten van de Franse hoofdstad te zien. Aansluitend maakt de XE van McCartney ook zijn opwachting op de autotentoonstelling van Parijs.

Stella McCartney: “Het was interessant om het superhelden-thema over te brengen naar de XE, in mijn optiek wordt het spectaculaire design van de auto er verder door versterkt.”

Stella MxCartney_JaguarXE_femmefrontaal

Leuk bedacht, al moeten we nog even wennen aan het drukke ontwerp van McCartney. Het is met recht een Art Car! Ook erg benieuwd wie in deze ‘haute couture’  durft te rijden. FemmeFrontaal lijkt het hilarisch, een leukere designertas op wielen bestaat er bijna niet (knipoog)!

Comments

comments

Lees ook:  Met deze auto kun je ook drijven: de YANGWANG U8
Written By
More from femmefrontaal
De vrouwelijke kijk op de IAA in Frankfurt
De IAA  (Internationale Automobilausstellung) in Frankfurt. Als échte autofreak MOET je daar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *