Vlog: dit gebeurt er onder de motorkap van je auto? #MelsAutoVlog 2

onder de motorkap

Wij houden van onze auto. We geven hem een koosnaampje en verwennen hem af en toe met een schuimend badje. Maar sta je er ooit bij stil hoe het komt dat jouw auto überhaupt rijdt? Waarom hij bijvoorbeeld koelvloeistof nodig heeft? Of wat het nut is van een krukas? En hoe aandrijving werkt?

In #MelsAutovlog aflevering 2 daarom een college van onze Mel over wat er zich allemaal onder de motorkap afspeelt!

Over automonteur Melanie
De 30-jarige blonde Melanie van Rossum werkt als automonteur bij Carrec Technocenter. Maar ze zit niet iedere dag met haar snufferd onder de motorkap, ze vlogt ze ook voor FemmeFrontaal. Autoweetje on the go, zeg maar. Met handige tips en tricks waarmee jij kan aankomen in de kroeg of op een verjaardag.

Bekijk ook aflevering 1 van #MelsAutovlog: kennismaken met Mel!

Comments

comments

More from Femme Frontaal

We kiezen steeds vaker voor Koreaanse merken

Dat is niet alleen duidelijk te zien aan cijfers van verschillende onderzoeken,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *