Toyota GT86 brengt collectors item uit

FemmeFrontaal vond de Toyota GT86 TRD al een behoorlijk dikke sportcoupé. Nu introduceert Toyota een kanariegele Special Edition van de GT86! Hiervan komen er slechts een paar naar Nederland. Dit collectors item onderscheidt zich door zijn smaakgevoelige lakkleur ‘Sunrise Yellow’, met optioneel striping en in zwart metallic gespoten buitenspiegels.

FemmeFrontaal vond de Toyota GT86 TRD al een behoorlijk dikke sportcoupé. Nu introduceert Toyota een kanariegele Special Edition van de GT86! Hiervan komen er slechts een paar naar Nederland. Dit collectors item onderscheidt zich door zijn smaakgevoelige lakkleur ‘Sunrise Yellow’, met optioneel striping en in zwart metallic gespoten buitenspiegels.

Daarnaast profiteert de nieuwe trotse eigenaar met deze Special Edition van subtiele verbeteringen die Toyota heeft doorgevoerd op alle uitvoeringen van de fantastische GT86 om de noeste en dynamische rijkwaliteiten nóg verder te verbeteren.

20141008-04-Toyota-GT86-brengt-gelimiteerde-Special-Edition

De Toyota GT86 Special Edition gaat € 43.750 kosten en kan door de diehard GT86 fans nu al worden besteld.

Benieuwd hoe de Toyota GT86 rijdt? Lees onze rij-impressies:
Toyota GT86 ‘Orange is the new black’
Toyota GT86 ‘Drive like mrs Bond’

Comments

comments

Lees ook:  Lexus UX 300 e: liefde op het tweede gezicht?
Written By
More from femmefrontaal
Masterlist: welke auto’s zijn in de race voor Women’s World Car of the Year 2017?
De komende maand wordt spannend want op 11 november 2017 weten we...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *