Choupette Lagerfeld pitspoes nieuwe Opel Corsa

Omdat het het recept ’Supermodel op auto’ begon te vervelen heeft modeontwerper en fotograaf Karl Lagerfeld zijn kat Choupette ‘overtuigd’ om mee te werken aan de nieuwe Opel Corsa-kalender voor 2015. Modemisser of briljante combi?

Omdat het het recept ’Supermodel op auto’ begon te vervelen heeft modeontwerper en fotograaf Karl Lagerfeld zijn kat Choupette ‘overtuigd’ om mee te werken aan de nieuwe Opel Corsa-kalender voor 2015. Modemisser of briljante combi?

Lagerfeld volgde met zijn camera de harige viervoetige ster, met 42.000 Twitter-volgers en schitterende blauwe ogen, terwijl ze kennismaakte met elk detail van de nieuwe Corsa. Met de fluwelen pootjes op het stuurwiel, een spChoupette spiegelrong van de motorkap (waren haar nageltjes wel g
eknipt?) en tijdens een korte pauze in een kinderstoeltje. “Choupette deed het fantastisch, precies zoals ik van een ster verwacht. Ze was ontspannen, of ze zich nu achter het stuur of op het dak van de Opel bevond. Na afloop heeft ze echter twaalf uur geslapen”, aldus Lagerfeld. Tja…

Choupette is ook geen nieuwkomer in de fotostudio. De beroemde kat poseerde al voor de cover van de Duitse Vogue, in de armen van supermodel Linda Evangelista.

Choupette Lagerfeld is de tweede kat met een hoofdrol in de campagnes voor de Opel Corsa. In de spot voor de eerste generatie Corsa (1982 – 1993), zit Tom, de antiheld uit de tekenfilms van Tom & Jerry, de muis Jerry achterna, die aan het stuurwiel van de Opel zat.

“De vijfde generatie van de Corsa is onlangs gelanceerd. In de afgelopen 32 jaar is de Corsa met talloze supermodellen gefotografeerd. Er was maar één manier om dat op een bijzondere manier te overtreffen: met Choupette”, zegt Tina Müller, Chief Marketing Officer bij Opel. Oh oh, eat your heart out Claudia Schiffer!

Lees ook:  Women’s World Car of the Year presenteert haar 70ste jurylid

Karl Lagerfeld is een beroemd fotograaf, wiens werk in diverse musea over de hele wereld is tentoongesteld en het onderwerp is van diverse kunstboeken. Hij fotografeerde tal van reclamecampagnes (onder meer Chanel, Fendi en Karl Lagerfeld) en levert geregeld bijdragen aan internationale modebladen. De foto’s die Karl Lagerfeld heeft genomen voor de Corsa-kalender worden begin volgend jaar getoond op een vernissage.Choupette website

Voor die tijd test FemmeFrontaal natuurlijk eerst zelf de nieuwe Opel Corsa, dat doen we op 27 en 28 oktober in Frankfurt. Erg benieuwd of Opel’s nieuwe fluffy mascotte, Choupette, dan naast ons op de bijrijdersstoel zit…ksshhhht! knipoog

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Elektrisch rijden kan straks ook in de Hyundai KONA Electric
De tijd dat elektrische auto’s er koddig (denk BMW i3) en futuristisch...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *