MINI verrast lezeressen van FemmeFrontaal!

FemmeFrontaal bestaat 1360 dagen en dat vieren we graag met jou! Van MINI Nederland mogen we daarom twee fabulous cadeau’s weggeven aan TWEE fanatieke vrouwelijke petrolheads! Hoe? Vertel onder dit bericht waarom jij één van de twee cadeau’s van MINI verdient!

FemmeFrontaal bestaat 1360 dagen en dat vieren we graag met jou! Van MINI Nederland mogen we daarom twee fabulous cadeau’s weggeven aan TWEE fanatieke vrouwelijke petrolheads! Hoe? Vertel onder dit bericht waarom jij één van de twee cadeau’s van MINI verdient!

Statement
MINI is niet zomaar een automerk. MINI is een ‘way of life’, een lifestyle statement. Niet alleen op de weg, maar ook thuis en in de stad. Om dat uit te dragen heeft MINI haar lifestyle collectie, bestaande uit onder meer coole tassen, fancy jackets, leuke portemonnees, opvallende plu’s, humoristische deurmatjes en stoere rompertjes, uitgebreid met maar liefst 50 nieuwe producten. De collectie ademt ‘streetstyle’ uit, gelardeerd met de uberbekende ‘Union Jack’ vlag en ‘Racing Stripes’. Zelfs Spike (het guitige bulldogje van MINI) krijgt een speciaal plekje in de collectie.

FemmeFrontaal-Oprah-momentje
De ‘MINI Duffle Bag’ is één van de meest klassieke en populaire stukken uit de collectie van MINI. Saai wordt deze grote retrotas nooit. Daarom mag FemmeFrontaal ‘MINI Duffle Bag’ in de gloednieuwe kleur ‘Cordovan’ (=bordeaurood) weggeven aan één van de twee winnende lezeressen. De tweede winnares wint een cadeaucheck t.w.v. 50 euro om vrij te besteden in de MINI Brandstore in Amsterdam.

Volg FemmeFrontaal op Facebook en vertel onder dit bericht waarom jij één van de twee cadeau’s (‘MINI Duffle Bag’ of cadeaucheck) van MINI verdient!
De hebbedingetjes van MINI zijn te koop in de MINI Brandstore op het Leidseplein in Amsterdam en online op www.MINI-shop.com. Deze FemmeFrontaal actie loopt tot 7 november 2014 en wordt alleen verloot onder de volgers van FemmeFrontaal op sociale media.

Lees ook:  Wil je weten: dit zijn de kandidaten voor WWCOTY 2024 

Lees ook
Rij-impressie nieuwe MINI 5-deurs
Rij-impressie nieuwe MINI 3-deurs

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Choupette Lagerfeld pitspoes nieuwe Opel Corsa
Omdat het het recept ’Supermodel op auto’ begon te vervelen heeft modeontwerper...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *