Volkswagen Beetle Dune: zeg dag tegen het tutjes-stigma

Volkswagen Beetle Dune

Als je fan bent van dit geliefde automerk hebben wij leuk nieuws voor je! Volkswagen komt dit jaar nog naar Nederland met de stoere en stijlvolle Beetle Dune. Voor alle meiden onder ons die (stiekem) altijd al een kevertje hebben gewild, dit is je kans!

De Volkswagen Beetle had voor de tijd van de MINI en Fiat 500 al een vrouwenauto stempel. In het roze stond hij bekend als dé Barbie auto, een beetje een tuttig wagentje vonden sommigen. Maar niks is nu minder waar. Deze stoerdere uitvoering staat hoog op zijn wielen, heeft lichtmetalen velgen en een zilverkleurige diffuser. Wij houden wel van wat stoere, eyecatching, metallic elementen. Allemaal verwijzingen naar de inspiratiebron voor deze stoere kever: de Baja California Buggy uit de jaren ’60 en ’70.

Volkswagen Beetle Dune

De stoere elementen zijn niet de enige toevoeging aan deze nieuwe, gepimpte,  versie van de beroemde kever. Voor de nieuwe Beetle zijn zelfs twee nieuwe kleuren bedacht: ‘Sandstorm Yellow Metallic’ en ‘Dark Bronze Metallic’. Beide net zo opvallend als het nieuwe ontwerp van de auto.

Volkswagen Beetle Dune

Kleur is niet het enige onderwerp waarin keuzes gemaakt moeten worden. De Beetle Dune komt namelijk naar ons kleine landje als coupé en cabriolet. Wij zien menig roadtrips naar het strand met het dakje open in onze toekomst..

Volkswagen Beetle Dune

De goedkoopste auto op de markt is het zeker niet. Hij is te bestellen vanaf 29.090 euro en de prijs kan zelfs oplopen tot in de 40.000.. De belangrijkste vraag is dus, heb je dat over voor de Volkswagen Beetle experience?

Lees ook:  Fiat 600e: dit is wat je moet weten over het elektrische retro model uit de Fiat Fabriek

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Kinderen ergeren zich mateloos aan ouders in de auto
Zijn kinderen altijd de grootste storende factor tijdens het rijden? Nee hoor....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *