Suzuki Swift van Afrojack vindt eigenaresse

Afrojack gaf tijdens het Amsterdam Dance Event een goudkleurige Suzuki Swift weg. De allerleukste selfie met het gouden bakkie won de unieke 'AfroSwift'. Toen Sanne Logtenberg naar het concert van Afrojack ging in de uitverkochte Ziggo Dome, had ze niet verwacht dat zij de naar huis zou gaan met dit opvallende karretje.

Afrojack gaf tijdens het Amsterdam Dance Event een goudkleurige Suzuki Swift weg. De allerleukste selfie met het gouden bakkie won de unieke ‘AfroSwift’. Toen Sanne Logtenberg naar het concert van Afrojack ging in de uitverkochte Ziggo Dome, had ze niet verwacht dat zij de naar huis zou gaan met dit opvallende karretje.

Bezoekers van het concert van Afrojack werden door de wereldberoemde DJ uitgedaagd om bij de ingang een zo origineel mogelijke selfie te maken met de AfroSwift. Deze unieke Suzuki Swift is hoogstpersoonlijk door Afrojack samengesteld en o.a. voorzien van een opvallende goudkleurige wrapping, fraaie zwarte velgen en een uitgebreide geluidsinstallatie met maar liefst 900 Watt. Uit alle inzendingen werd Sanne gekozen als winnaar. Deze week mocht ze de AfroSwift ophalen. “Het is ongelofelijk! Toen ik de selfie maakte had ik dit nooit verwacht”, vertelt de winnares.

De goudkleurige Swift past perfect bij Sanne; ze reed hiervoor in een Swift uit 1999 waarvan slechts één speaker werkt: “Mijn oude Swift rijdt heerlijk, maar op de snelweg kan ik mijn muziek nauwelijks horen. Dankzij de geluidsinstallatie van de AfroSwift is dat nu geen probleem meer! Ook de gouden kleur vind ik heel tof. Lekker opvallend, daar hou ik wel van.”

Ja ja, Sanne. Over twee maanden is deze Suzuki gewoon weer wit (knipoog).

Comments

comments

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON
More from Odiel Mennink
Nieuwe Volvo XC90 – Stoer en stijlvol
Zo nu en dan wordt er een nieuwe auto op de markt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *