Welcome back Shelby GT350 Mustang

Een van de meest iconische Mustang uitvoeringen keert terug: de Shelby GT350 Mustang. Dear, welcome back!

Een van de meest iconische Mustang uitvoeringen keert terug: de Shelby GT350 Mustang. Dear, welcome back!

De originele Shelby GT350 zorgde in 1965 voor het performance imago van Ford. De nieuwe GT350 is gebaseerd op het oorspronkelijke idee van Carroll Shelby – het transformeren van een geweldige dagelijkse auto in een dominante ´road racer´.

De geheel nieuwe Shelby GT350 Mustang krijgt de krachtigste atmosferische Ford productie motor ooit. De nieuwe 5.2-liter motor is de allereerste productie-V8 van Ford met een ´flat-plane´ krukas, een architectuur doorgaans alleen te vinden in autosport toepassingen of exotische Europese sportwagens.

The All-new Shelby GT350 Mustang CGI image

Autoliefhebbers beleven achter het stuur van een Shelby GT350 de meest evenwichtige, wendbare en opwindende productie Mustang ooit. De vraag ‘Wat slurpt dat nou?’ stelt FemmeFrontaal bij deze waanzinnige sportauto niet. Gewoon even flink doorsparen, want ook de aanschafprijs zal waanzinnig zijn. We houden je op de hoogte!

Comments

comments

Lees ook:  Hier is de mini monster truck van je dromen
Written By
More from femmefrontaal
We kiezen steeds vaker voor Koreaanse merken
Dat is niet alleen duidelijk te zien aan cijfers van verschillende onderzoeken,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *