Uitreiking Autosport Awards 2014 in Londen

De Autosport Awards van het Engelse Automagazine Autosport worden sinds 1982 uitgereikt en is een niet meer weg te denken galafeest in de autosport wereld. Zie het als de Oscars van de filmwereld. En FemmeFrontaal was erbij!

De Autosport Awards van het Engelse Automagazine Autosport worden sinds 1982 uitgereikt en is een niet meer weg te denken galafeest in de autosport wereld. Zie het als de Oscars van de filmwereld. En FemmeFrontaal was erbij!

Het is een serie van 12 awards voor coureurs én voor auto’s die dit raceseizoen het meest indrukwekkendst waren. Neerlands trots, de 17 jarige F1 talent Max Verstappen was ook genomineerd en wel  in de categrorie ‘Rookie of the year’. Het lot van de zoon van oud F1 coureur Jos (the Boss) Verstappen lag in handen van de lezers van Autosport.com, want zij konden stemmen op hun favoriet.

Autosport Awards

Autosport Awards

FemmeFrontaal heeft alle winnaars voor je op een rij gezet:
International racing driver of the year – Lewis Hamilton
Racing car of the year –  Mercedes W05
International rally driver of the year – Sebastien Ogier
Rally car of the year – VW Polo R WRC
Rookie of the year – Daniil Kvyat

Autosport Awards_EvelinenMax

En terwijl de prijzen nog maar net op de schoorsteen staan of in de prijzenkast zijn opgeborgen, wordt er alweer druk gewerkt aan volgend jaar. Wat zal het raceseizoen 2015 aan talent brengen? En zal Max Verstappen dit keer met zijn neus in de Autosport Awards vallen? Volgend jaar rond deze tijd weten we dat. En wie weet, zit er dan ook wel een dame bij!

Comments

comments

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet
More from Evelin Dorssers
Renault Rafale: Een welkome afwisseling op de weg
Twee blauwe voertuigen kijken me aan, beiden dragen dezelfde naam: Rafale. De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *