Cadeautips voor onder de Kerstboom

Met de kerstdagen voor de deur helpt FemmeFrontaal je graag bij het last minute vinden van originele cadeaus voor de autoliefhebber. Voor een klein én een groot prijsje.

Met de kerstdagen voor de deur helpt FemmeFrontaal je graag bij het last minute vinden van originele cadeaus voor de autoliefhebber. Acht tips voor een klein én een groot prijsje.

Voor elk wat wils
Verras je geliefde met een uniek cadeau uit de Mercedes-Benz Christmas Stars collectie. De collectie is gericht op zowel mannelijke als vrouwelijke fans van het merk en bevat ook cadeaus voor diegenen die niets met auto’s hebben. Van horloge tot wijnstopper, van nagellak tot een radiografisch bestuurbaar schaalmodel. FemmeFrontaal selecteerde een cadeau voor hem en een cadeau voor haar:

Proost
Een set wijnflesstoppers van rvs en hout. Alle vier de stoppers hebben de vorm van de versnellingshendelknop van de 300 SL. Proost!
Prijs: € 44,95 | www.mercedes-benz.nl
Wijnstopper Classic

Dress up
De komende maanden zit je er warmpjes bij met deze gebreide sjaal met bijpassende muts. De muts is voorzien van glittersteentjes op de overdwarse breisteek. Sjaal circa 35 cm breed en 144 cm lang.
Prijs sjaal: € 42,95, muts: € 29,95 | www.mercedes-benz.nl
Tricot muts mercedes


Road trip
Een geweldig cadeau voor de reisliefhebber: de vierhonderd mooiste autoritten ter wereld, geselecteerd door National Geographic. Het boek 400 droomritten doorkruist alle continenten, van de Canadese bossen tot de Mexicaanse hooglanden en de Europese Alpenpassen. De bijzondere bestemmingen zijn geïllustreerd met prachtige fotografie. Het boek is voorzien van kaartjes, top-tien lijstjes en handige reisinformatie.  Prijs: 24,95 | ISBN: 978 90 5956 579 1
400 droomritten

Bling, bling
Deze Zinzi zilveren bedel, uitgevoerd in zwart/wit, zal bij iedere Mini-beminnaar in de smaak vallen. De sluiting van de Zinzi charm kan gemakkelijk aan een armband of ketting bevestigd worden. Ook verkrijgbaar in Kever en Fiat500. Prijs: 29,95 | webstore.zinzi.nl
Zinzi charms mini 134_1[2]

Lees ook:  Meer auto-inbraken in de winter: zo verminder je het risico

Retrolook
Ideaal voor mee naar de sportschool deze Mini Duffle bag met MINI opschrift op beide zijden. De tas is voorzien van rode voering, vak met ritssluiting en afneembare schouderriem. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Afmeting: 59 cm x 17 cm x 33 cm. Prijs: € 49,00 | www.mini.nl/shop
MINI Duffle bag

Koffiebreak
Gaat jouw koffie ’s ochtend mee in de hand? De Keepcup is een hip en praktisch alternatief voor de koffiebeker. Keepcup is ideaal voor onderweg. De beker is hersluitbaar en houd je koffie 20-30 min langer warm dan wegwerpbekers. Keepcup is vaatwasserbestendig en de beker kan in de magnetron. Verkrijgbaar in vijf verschillende maten en heel veel vrolijke kleuren.
Prijs: vanaf € 9,50 | www.keepcup.com
Keepcup kanada

 
Heerlijk helder
Het geeft zo’n heerlijk opgeruimd gevoel, schone ramen. Met glasreiniger Smartglass worden je ramen zo schoon dat je nauwelijks nog glas ziet. Na behandeling blijft er een coating op het glas achter die regen en vuil afstoot. Zo heb je minder vaak je ruitenwissers nodig. En zeg nou zelf, zo’n flesje roze wonderwater in je auto, daar is toch niets mis mee. Prijs € 12,50 | Onder andere via www.nlpower.nl
SmartGlass

Warme handjes
Een handschoen van Roeckl: Een sieraad aan je hand. En speciaal voor vrouwen die graag autorijden met deze paar chique handschoenen. Een handschoen van Roeckl past als een tweede huid, met volledige bewegingsvrijheid, gevoeligheid en een optimale bescherming tegen de kou. En ook nog eens in onwijs veel kleuren verkrijgbaar. Wij zijn verliefd, op handschoenen.
Prijs 69,95 | Onder andere via www.roeckl.com (of gewoon op een Duitse kerstmarkt!)
Roeckl driverglove

 

Lees ook:  Airbag Anekdotes: “Gas! Vluchtstrook! Flitste het door mijn hoofd. Een enorme klap volgde”

Heb jij nog leuke tips, laat ze hier achter (in de facebookcomments)!

Comments

comments

Written By
More from Reba de Graaf
Volvo V40 Cross Country: Bescheiden stoer
Je kunt jezelf afvragen wat je in Nederland met een SUV moet....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *