Maak kennis met Finnik!

Finnik al ontdekt? Niet. Ga dan als de drommels naar het spiksplinternieuwe onafhankelijke autoplatform van Nederland. En kom alles, maar dan ook alles, te weten van je huidige of toekomstige auto! FemmeFrontaal is fan! Maak kennis met Finnik...

Finnik al ontdekt? Niet. Ga dan als de drommels naar het spiksplinternieuwe onafhankelijke autoplatform van Nederland. En kom alles, maar dan ook alles, te weten van je huidige of toekomstige auto. FemmeFrontaal is fan!

Finnik wil onzekerheid consument over auto’s wegnemen door je meer informatie de auto die je zoekt. FemmeFrontaal is nu al fan, want het autoplatform zit bomvol feitjes die je nergens anders vindt. Daarnaast is de site in begrijpelijke en heldere taal geschreven. Een verademing én aanwinst in autoland, kunnen we zeggen:

Ik heb alvast wat feitjes over mijn privé-auto, een MINI Cooper cabrio, op Finnik.nl opgezocht. De gemiddelde leeftijd van een eigenaar met een MINI Cooper cabrio is 50 jaar. 62% van de eigenaren van een Cooper Cabrio is vrouw. En als de Cooper Cabrio wordt afgekeurd is de kans groot dat het aan mijn banden of aan de ruitensproeier ligt. Verder lees ik dat de totale afschrijving van mijn MINI Cooper cabrio vanaf 2009 (snif!) ruim 22.000 euro is! Oei. Leuke en minder leuke feitjes. Maar zeker zinnig om te weten en rekening mee te houden.

Het idee voor Finnik ontstond door het grote succes van de verschillende kenteken-apps. Hierdoor werd duidelijk dat de behoefte aan informatie over auto’s de laatste jaren enorm is gegroeid en er ruimte was voor een verdiepingsslag. Thomas Edens, directeur bij Finnik: “Zo kwam bij ons boven drijven: Welke vragen en onzekerheden spelen er allemaal bij beslissingen rondom auto’s? Wij vinden dat in Nederland geen mens onzeker zou moeten zijn over informatie of een beslissing rondom zijn of haar (toekomstige) auto. Dit is het vertrekpunt geweest voor Finnik.” Het doel van Finnik is iedereen in Nederland te ondersteunen bij het vinden van informatie, services en diensten die helpen bij het nemen van beslissingen wanneer het om auto’s gaat.

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON

Om consumenten van zoveel mogelijk onafhankelijke informatie te voorzien, heeft Finnik toegang tot de databronnen van VWE. Hierdoor is Finnik in staat complete, feitelijke informatie te leveren over auto’s. In het Finnik Autorapport staat de meest uitgebreide informatie over auto’s. Zoals technische gegevens, APK-afkeurpunten, fun facts en financiële informatie. “Met deze informatie willen we het gebruikers makkelijker maken om te zien wat er allemaal aan informatie over die auto beschikbaar is, zodat zij kunnen bepalen of de auto daadwerkelijk aan hun eisen voldoet,” aldus Edens. Uiteindelijk wil Finnik ook gebruikersdata gaan verzamelen om de informatie nog vollediger te maken.

Dit doet Finnik door consumenten te ondersteunen in alle verschillende fasen van het bezitten van een auto. Daarom biedt het platform uitgebreide informatie en handvatten voor consumenten die naar auto’s kijken, een auto willen aanschaffen, er eentje rijden of juist willen verkopen. Edens: “Je vindt hier kosteloos alle informatie die in deze verschillende fasen van pas kan komen. Van waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe auto, tot bij welke platforms je je auto het beste te koop kan zetten. Ons voornaamste doel hierbij is onafhankelijke informatieverstrekking.”

Over Finnik
Finnik gelooft dat in Nederland geen mens onzeker zou moeten zijn over informatie of een beslissing rondom zijn of haar (toekomstige) auto. Dit kan alleen met voldoende inzicht. Daarom biedt Finnik informatie, inzicht, services en diensten die helpen om de beste keuze te maken. Finnik is onderdeel van VWE. Finnik is onderdeel van VWE, een van de grootste onafhankelijke RDW-providers van Nederland. Het platform komt uit de koker van het team achter de apps iKenteken en Kenteken Informatie, de meest gebruikte kenteken-apps in Nederland.

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

www.finnik.nl
Twitter.com/finniknl
Facebook.com/finnik.nl

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Eerste testnotities DS7 Crossback: Haute Voiture
Na zoveel teasers en modeshows zien we de nieuwe DS7 Crossback finally...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *