Een ADAM ROCKS van Miss Beautygloss

Geen automerk zonder zijn of haar eigen beautyblogger. Voor Opel heeft Beautygloss-founder Mascha Feoktistova haar favoriete ADAM ROCKS aangekleed.

Opel voegt daarmee een nieuw model toe aan het assortiment ADAM’s dat via de webshop ModeMusthaves.com wordt verkocht. Na ‘fashion goeroe’ Bastiaan van Schaik, presentatrice Saar Koningsberger en ModeMusthaves-eigenaar Elise van Wonderen heeft nu ook Beautygloss-founder Mascha Feoktistova haar favoriete ADAM samengesteld, inclusief een bijpassende kledingset.

Mascha koos voor een ADAM ROCKS in de kleur Purple Fiction met een bijpassende ‘Pink & Purple’ outfit: “Opel laat met ADAM ROCKS zien dat autorijden ook fashionable kan. Hij is tot in het oneindige te personaliseren, tot en met bijpassende wielclips aan toe. Ik ben er weg van”, aldus de beautyblogger.

Dus als je proefritjes en onderhandelen overrated vindt, dit stadsautootje kun je online aanschaffen, voor een private leasetarief van 319 euro per maand. Bij aanschaf van een Opel ADAM (ROCKS) via deze webshop krijgt de klant de bijpassende ModeMusthaves kledingset ter waarde van 250 euro er gratis bij.

Comments

comments

Lees ook:  Microlino: op slag verliefd!
More from Odiel Mennink
Kia Stinger GT: binnenkort boven je bed als droomauto?
“Is dit een Kia?” Als ik iedere keer een euro zou krijgen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *