Een ADAM ROCKS van Miss Beautygloss

Geen automerk zonder zijn of haar eigen beautyblogger. Voor Opel heeft Beautygloss-founder Mascha Feoktistova haar favoriete ADAM ROCKS aangekleed.

Opel voegt daarmee een nieuw model toe aan het assortiment ADAM’s dat via de webshop ModeMusthaves.com wordt verkocht. Na ‘fashion goeroe’ Bastiaan van Schaik, presentatrice Saar Koningsberger en ModeMusthaves-eigenaar Elise van Wonderen heeft nu ook Beautygloss-founder Mascha Feoktistova haar favoriete ADAM samengesteld, inclusief een bijpassende kledingset.

Mascha koos voor een ADAM ROCKS in de kleur Purple Fiction met een bijpassende ‘Pink & Purple’ outfit: “Opel laat met ADAM ROCKS zien dat autorijden ook fashionable kan. Hij is tot in het oneindige te personaliseren, tot en met bijpassende wielclips aan toe. Ik ben er weg van”, aldus de beautyblogger.

Dus als je proefritjes en onderhandelen overrated vindt, dit stadsautootje kun je online aanschaffen, voor een private leasetarief van 319 euro per maand. Bij aanschaf van een Opel ADAM (ROCKS) via deze webshop krijgt de klant de bijpassende ModeMusthaves kledingset ter waarde van 250 euro er gratis bij.

Comments

comments

Lees ook:  Wil je weten: dit zijn de kandidaten voor WWCOTY 2024 
More from Odiel Mennink
Nieuwe Peugeot 108: Joie de vivre
68 jaar geleden, in 1946, werd in het Parijse zwembad Piscine Moliter,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *