MINI racet in Gran Turismo®6

Diehard gamer en helemaal maf van MINI? De legendarische racesuccessen van MINI krijgen namelijk een vervolg in de virtuele wereld. Het MINI Design Team heeft dé ultieme MINI ontworpen om virtueel te presteren in de racegame Gran Turismo®6 voor PlayStation®3, met de *tromgeroffel* MINI Clubman Vision Grand Turismo.

MINI_Clubman_Vision_Gran_Turismo_start

Het klinkt heel wat en dat is het ook, maar dan niet echt. Het ontwerp van de gameauto bezit alle karakteristieke kenmerken van MINI, maar dan in zijn meeste sportieve vorm. Dikker dan in de online wereld kan je het niet krijgen: de MINI krijgt onder meer enorme luchtinlaten aan de voorzijde mee. Ook verwijst de virtuele MINI naar zijn verleden met de rechtopstaande ruitenwissers en de contrasterende striping op de motorkap, het dak en de achterzijde. Door de uitgebouwde wielkasten, de 22” lichtmetalen wielen en de enorme spoorbreedte biedt de MINI Clubman Vision Gran Turismo ook virtueel indrukwekkend veel grip in bochten. Zie je al voor je? Voel je het?

MINI_Clubman_Vision_Gran_Turismo_goal

De MINI Clubman Vision Grand Turismo sprint verder in slechts 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u en bereikt een topsnelheid van 290 km/u. Gran Turismo®6 bevat 39 racecircuits van over de hele wereld en meer dan 1.200 auto’s. Voor een druilerige zondag lijkt ons dit best een leuke bezigheid in plaats van bankhangen met je vriend. Girl, laat hem in de virtuele wereld alvast een poepie asfalt ruiken!

Comments

comments

Lees ook:  Wil je weten: dit zijn de kandidaten voor WWCOTY 2024 
More from Odiel Mennink
Groene kaart in de auto: verplicht of niet?
De groene kaart… iedere eigenaar van een auto kent ‘m als het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *